Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεφορτωθείτε τα δώρα των πρώην σας!

Όλοι σίγουρα έχουμε περάσει έναν ή πολλούς χωρισμούς. Και φυσικά εκτός από τις αναμνήσεις και τα κλάματα μας μένουν και τα δώρα. Ήρθε η ώρα όμως να πάρετε την εκδίκηση σας.
Ξεφορτωθείτε λοιπόν τα δώρα που σας έκαναν όταν βρισκόσασταν μαζί και ταυτόχρονα να βγάλετε και κάνα φράγκο.
 
Πρόκειται για μια “οργάνωση” αν μπορούμε να το πούμε έτσι που διοργανώνεται στο Μιλάνο με το όνομα “Ex in the City”. Εκεί μαζεύονται όλοι οι χωρισμένοι και πωλούν την πραμάτεια τους, δηλαδή τα δώρα που πήρανε όταν ήτανε σε σχέση.
 
Έτσι βγάζουν κάποια έξτρα χρήματα ενώ μπορεί και ο κόσμος να ψωνίζει ωραία πράγματα μεταχειρισμένα μεν αλλά φτηνά δε. Κάτι δηλαδή σαν second hand market.
Η ώρα λοιπόν της εκδίκησης έφτασε. Γιατί να έχετε στο σπίτι ένα ζευγάρι γάντια ή έναν αρκούδο ή τελος πάντων κάτι που θα σας θυμίζει τον πρώην ή την πρώην σας; Και γιατί να το πετάξετε στα σκουπίδια; Όχι βέβαια. Τουλάχιστον από τον χωρισμό να έχετε και ένα κέρδος έστω και σε ευρώ!
 
“Η όλη ιδέα βοηθάει τον κόσμο να ξεπεράσει τις προηγούμενες σχέσεις του. Έχει δηλαδή και έναν θεραπευτικό σκοπό. Δίνεις τα δώρα πίσω κι έτσι διαγράφεις και το παρελθόν”, δήλωσε ο Αντριάνο Τζιαννίνι, πρόεδρος του “UnconventinAll Gens”, του οργανισμού που βρίσκεται πίσω από το “Ex in the City”.
 
 
Ο Τζιαννίνι ελπίζει πως αυτή η ιδέα θα εξαπλωθεί και στον υπόλοιπο κόσμο αφού θα κάνει καλό στους χωρισμένους να ξεπεράσουν το παρελθόν ενώ θα βγάλουν και μερικά λεφτά.
 
Δεν έρχονται λοιπόν και προς Αθήνα μεριά. Έχω αρκετά πράγματα που θέλω να ξεφορτωθώ….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε