Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξέφυγε” ο Τραμπ! “Χτύπησε” με… μπαλάκι τη Χίλαρι και κοροϊδεύει τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Τραμπ - Χίλαρι Κλίντον - Κιμ Γιονγκ Ουν

Δεν είναι η πρώτη φορά που… ξεφεύγει ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που… κοροϊδεύει εκείνους που θεωρεί “απέναντι”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί ξανά, πάντα μέσα από το αγαπημένο του twitter. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπαίνουν η Χίλαρι Κλίντον και Κιμ Γιονγκ Ουν.

Χίλαρι Κλίντον… down

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ “ξέφυγε” για άλλη μια φορά και ανέβασε στο λογαριασμό του ένα gif που δείχνει τη Χίλαρι Κλίντον, αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του ’16, να σκοντάφτει και να πέφτει.

Το gif ξεκινάει με τον Τραμπ να παίζει γκολφ και στη συνέχεια δείχνει τη Χίλαρι να δέχεται το… μπαλάκι του στην πλάτη και να πέφτει καθώς μπαίνει στο αεροπλάνο.

https://twitter.com/Fuctupmind/status/908163011793358848

Το μονταρισμένο αρχείο ανέβασε ένας υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου και ο Τραμπ που το βρήκε πολύ αστείο, το έκανε retweet!

Η απάντηση

Η Χίλαρι Κλίντον, φυσικά, δεν άφησε το tweet του Τραμπ να… “πέσει” κάτω!

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, απάντησε στον Αμερικανό πρόεδρο με τον ίδιο τρόπο που της επιτέθηκε εκείνος: με ένα retweet.

Πόσταρε λοιπόν, ένα κείμενο που συστήνει στον Τραμπ να διαβάσει ένα άλλο βιβλίο που είχε γράψει η ίδια παλιότερα, το It takes a village.

Πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά.

“Το κατάλληλο βιβλίο για να μάθετε τα παιδιά σας – ή τον πρόεδρο- πως να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος” είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η Κλίντον, οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδεία για να προωθήσει το βιβλίο της που αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει η ίδια ότι ηττήθηκε.

Κιμ Γιονγκ Ουν ο… πύραυλος

Από τα χλευαστικά σχόλια του Τραμπ δεν ξέφυγε ούτε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτή τη φορά δεν το είπε κανείς άλλος, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ το… “αστείο”.

Το Τραμπ ενημέρωσε τους… ακολούθους του ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-ιν.

“Τον ρώτησα πώς πάει ο Rocket Man (“Άνθρωπος-Πύραυλος”)”, έγραψε κοροϊδευοντας τον Κιμ για τις συνεχείς εκτοξεύσει πυραύλων και το βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.

Ντόναλντ Τραμπ ο… λαοφιλής

Μια ματιά στις τελευταίες αναρτήσεις του προέδρου των ΗΠΑ στο twitter θα παρατηρήσει πόσο… αγαπητός είναι ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το “συμπέρασμα” βγαίνει γιατί ο ίδιος φροντίζει όπου βρει tweet υπέρ του, να το μοιράζεται μήπως και δεν το δει κανείς!

Το ίδιο έκανε και την Κυριακή (17.09.2017) και γέμισε… αγάπη και θαυμασμό το twitter του!

“Αγαπάμε και στηρίζουμε τον Τραμπ” έγραψε μια θαυμάστρια του προέδρου. Η ίδια έγραψε επίσης: “Μόνο οι πραγματικοί Αμερικάνοι μπορούν να δουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά. Είναι ο μοναδικός που μπορεί. Αυτοί που τον μισούν, ζηλεύουν την επιτυχία του”…

https://twitter.com/glamourizes/status/909381635249860610

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις