Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεκληρίζουν οικογένειες στη Γάζα – Βομβαρδίζουν συνέχεια οι Ισραηλινοί

Ξεκληρίζουν οικογένειες στη Γάζα – Βομβαρδίζουν συνέχεια οι Ισραηλινοί

Δε στοχεύουν στρατιωτικούς στόχους ούτε κτίρια της Χαμάς. Χτυπούν σπίτια και σκοτώνουν παιδιά. Το πιο σκληρό πρόσωπο του πόλεμου, εμφανίζεται ξανά στη Γάζα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.

Την Κυριακή ήταν 11 μέλη της ίδιας οικογένειας. Το Ισραήλ βομβάρδισε το σπίτι τους. Σκοτώθηκαν τέσσερα παιδιά. Κανένα έλεος.


Το πρωί της Δευτέρας, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ξανά. Αυτή τη φορά τα θύματα ήταν τέσσερα, ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί, ο Μοχάμεντ Αμπου Ζορ. Μαζί του, έχασε τη ζωή τους και τρεις γυναίκες: η 23χρονη Νιζμα Αμπου Ζορ, η 20χρονη Σαχα Αμπου Ζορ και η 35χρονη Αχιντ αλ Κατάτι.

Σε άλλη επίθεση, τρεις άνδρες από την ίδια οικογένεια σκοτώθηκαν. Την ώρα της επίθεσης στη Ντεΐρ αλ Μπαλαζ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για τους Αμιρ, Ταμαλ και Σαλαχ Μπασίρ.
Δυο αγρότες, κι αυτοί συγγενείς, ο Ιμπραϊμ και ο Ομπάμα αλ Ασταλ σκοτώθηκαν στην Κατάρα. Ένας 50χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια.

Συνολικά, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, έχουν χάσει τη ζωή τους 10 Παλαιστίνιοι.


Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ επανέλαβαν από νωρίς σήμερα το πρωί τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής, στις 6 μέρες των συνεχών βομβαρδισμών στη Γάζα, έχουν χάσει τη ζωή τους 87 Παλαιστίνιοι.

Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε και ένα κτίριο της αστυνομίας στην πόλη της Γάζας, στη διάρκεια της νύχτας. Τη Λωρίδα της Γάζας βομβάρδισε και το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.
Παλαιστίνιος που πετούσε πέτρες σε Ισραηλινούς, συλλαμβάνεται
Στο μεταξύ, το Ισραήλ άλλαξε τους αεροδιαδρόμους για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, εξαιτίας της εκτόξευσης ρουκετών από τη Γάζα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ισραηλινής Πολιτικής Αεροπορίας Γκιορά Ρομ.

Ο μόνος όρος που θέτουμε για μια εκεχειρία είναι να παύσουν πυρ όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στη Γάζα, δήλωσε, πριν από τους νέους βομβαρδισμούς, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Η ακριβή ασπίδα του Ισραήλ. 29εκ. δολάρια σε 3 μέρες το κόστος της Χαμάς!

Αιματοχυσία στη Γάζα – Γυναικόπαιδα μεταξύ των νεκρών

Ομπάμα: Οι εκτοξεύσεις πυραύλων προς το Ισραήλ επιτάχυναν την κρίση στη Γάζα

“Ποτάμι” κυλάει το αίμα στη Γάζα – Νεκροί 26 Παλαιστίνιοι σήμερα

Πνίγεται στο αίμα η Λωρίδα της Γάζας – Νεκρά παιδιά απο ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Νετανιάχου: “Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στη Γάζα”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε