Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεσάλωσαν! Hilfiger, Jenner και Green έσπαγαν πιάτα στη Μύκονο! [vid]

Ξεσάλωσαν! Hilfiger, Jenner και Green έσπαγαν πιάτα στη Μύκονο! [vid]

Ο δισεκατομμυριούχος Sir Philip Green απαθανατίστηκε σε εστιατόριο στη Μύκονο να σπάει πιάτα με τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Kris Jenner, και τον σχεδιαστή Tommy Hilfiger.

Ο μεγιστάνας του Topshop βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα ένδικα μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο από την BHS. Αυτό αφού η εταιρεία κατέρρευσε ένα χρόνο μετά την πώλησή της για 1 λίρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αγοράς εργασίας 11.000 άνθρωποι και να τεθούν σε κίνδυνο οι συντάξεις τους.

Χιλιάδες ευρώ για να σπάσουν πιάτα στη Μύκονο!

Αυτό όμως δεν φάνηκε να έχει πτοήσει τον Sir Philip Green που απόλαυσε μια πολυτελή απόδραση με ιστιοφόρο 15 εκατομμυρίων λιρών στη Μύκονο. Έχοντας στην παρέα του τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Kris Jenner, έσπασαν πιάτα αξίας χιλιάδων ευρώ.

“Το εστιατόριο συνήθως χρεώνει κάθε πιάτο με 15 – 20 ευρώ για σπάσιμο”, σχολίασε άνθρωπος που βρισκόταν εκεί στη Mirror. “Οι περισσότεροι συνήθως παίρνουν 4 με 5 πιάτα να σπάσουν. Ζήτησαν όμως δύο δίσκους στο τραπέζι τους. Πρέπει να ήταν πάνω από 200 πιάτα”.

Αυτό λίγες ημέρες αφού ο μεγιστάνας απαθανατίστηκε να ψεκάζει σαμπάνια εκατοντάδων λιρών στην παρέα του ενώ βρίσκονταν σε πολυτελές beach bar.

Στο βίντεο ο σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger είναι από τους πρώτους που φαίνεται να σπάνε πιάτα. Ακολουθεί ο Sir Philip Green, με την Κρις Τζένερ να τους κοιτάζει και να γελάει από τη θέση της. Ο νέος της σύντροφος όμως Corey Gamble φάνηκε να το διασκεδάζει, ρίχνοντας και αυτός ένα πιάτο.

Το περιστατικό έγινε στο εστιατόριο Caprice που είναι ξακουστό για την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά παραλιακά μαγαζιά στη Μύκονο.

Πηγή: Mirror

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις