Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «The Killing of a Sacred Deer» του Λάνθιμου

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «The Killing of a Sacred Deer» του Λάνθιμου

The Killing of a Sacred Deer: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αναμένεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Επιτέλους λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του φετινού Χειμώνα. Μετά τον “Αστακό”, ο Λάνθιμος επιστρέφει στο ίδιο κόνσεπτ με έναν όμως πιο horror χαρακτήρα.

Το σενάριο ανήκει για άλλη μια φορά στο δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου, ενώ πρωταγωνιστής και πάλι είναι ο Κόλιν Φάρελ. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν επιτυχημένο καρδιολόγο που επιχειρεί να φέρει έναν έφηβο μέσα στην οικογένειά του και να τον κάνει μέλος της. Η επιθετική συμπεριφορά του παιδιού όμως θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. 

Η Νικόλ Κιντμαν που όλοι περιμένουμε να την δούμε στη νέα ταινία του Λάνθιμου, υποδύεται τη σύζυγο του Farrell. Μια οφθαλμίατρο που έχει αποκτήσει με το σύζυγό της δύο παιδιά, την έφηβη Κιμ και τον μικρό Μπομπ. Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Barry KeoghanRaffey Cassidy, Sunny Suljic, Bill Camp και Alicia Silverstone.

Το «The Killing of a Sacred Deer» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου. Η κριτική επιτροπή του Διαγωνιστικού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και ο πρόεδρος Πέδρο Αλμοδόβαρ, απένειμαν στον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου.

Δείτε το τρέιλερ του «The Killing of a Sacred Deer»:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις