Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυνηγούσε γυμνή στο δρόμο τον 3χρονο γιο της (VIDEO)

Κυνηγούσε γυμνή στο δρόμο τον 3χρονο γιο της (VIDEO)

Είχε πάρει το ίδιο ναρκωτικό με τον «κανίβαλο του Μαϊάμι». Για να τη σταματήσουν οι αστυνομικοί, της έκαναν ηλεκτροσόκ. Έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε στο νοσοκομείο!

Η φωτογραφία που τράβηξε ένας από τους γείτονες της οικογένειας, σοκάρει. Μια γυναίκα γυμνή, κυνηγάει τον 3χρονο γιο της. Ευτυχώς για το παιδί, έχει προλάβει ο πατέρας του και το έχει πάρει στην αγκαλιά του για να το απομακρύνει από το αμόκ της μητέρας του.

Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η 35χρονη Πάμελα ΜακΚάρθι, είχε προσπαθήσει να πνίξει και είχε γρονθοκοπήσει το παιδί. Λέγεται πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα της ουσίας που είχε πάρει και ο «κανίβαλος του Μαϊάμι».

Οι γείτονες στην πόλη Μάνσβιλ της Νέας Υόρκης κάλεσαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας πως η 35χρονη γρονθοκοπούσε και έπνιγε το παιδί, επιτέθηκε σε γείτονες και στραγγάλισε ένα από τα σκυλιά της!


Όταν ο Τζέισον Γουίλιαμς, πατέρας του παιδιού, την είδε να τρέχει έξω από το διαμέρισμά τους, έτρεξε και άρπαξε το παιδί για να το απομακρύνει. Είπε ότι η 35χρονη χτυπούσε το παιδί και προσπάθησε να το γδύσει.

Οι γείτονες είπαν επίσης ότι είχε γίνει εξαιρετικά βίαιη. Όταν ο Γουίλιαμς απομάκρυνε το παιδί, εκείνη έτρεχε άσκοπα πάνω κάτω στο δρόμο. Κάποια στιγμή, την είδαν να παλεύει και να κυλιέται στο οδόστρωμα με ένα από τα σκυλιά της.

Προσπάθησε να δαγκώσει έναν από τους αστυνομικούς που προσπάθησε να τη συλλάβει. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Αφού δεν κατάφερε τίποτα, ο αστυνομικός Κρίστοφερ Μπαντλογνκ έβγαλε το όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ και τότε μόνο κατάφερε να της περάσει χειροπέδες.

Λίγο αργότερα, η ΜακΚάρθι υπέστη καρδιακή προσβολή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εκεί οι γιατροί δε μπόρεσαν να τη σώσουν και άφησε την τελευταία της πνοή.

Το παιδί μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματά του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι με τη γιαγιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι

Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα – Εικόνες που σοκάρουν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε