Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κυβερνήτης για κλάματα! Έδωσε «ροζ» τηλέφωνο αντί για τον αριθμό κατά της μηνιγγίτιδας!

Κυβερνήτης για κλάματα! Έδωσε «ροζ» τηλέφωνο αντί για τον αριθμό κατά της μηνιγγίτιδας!

Η μηνιγγίτιδα σαρώνει τη Φλόριντα, οι νεκροί έφτασαν στους 12 και ο κυβερνήτης της πολιτείας αντί να δώσει το σωστό αριθμό για να καλούν οι πολίτες, έδωσε αριθμό τηλεφωνικού σεξ!

Αυτό θα πει γκάφα! Ο Ρικ Σκοτ είχε όλη την καλή διάθεση να δώσει τους πολίτες της Φλόριντα τον τηλεφωνικό αριθμό όπου θα έπρεπε να καλούν για να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμα μηνιγγίτιδας. Αλλά μπέρδεψε τα νούμερα. Και αντί για τη γραμμή πληροφοριών, έδωσε τον αριθμό μιας γραμμής τηλεφωνικού σεξ!

Ευτυχώς που ένας πολίτης τηλεφώνησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και οι υπεύθυνοι του σταθμού με τη σειρά τους ειδοποίησαν το γραφείο του κυβερνήτη για το… αθώο λάθος. “Ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή λέγοντας ότι όταν κάλεσε τον αριθμό συνδέθηκε με γραμμή για ενήλικες!”, δήλωσε ο υπεύθυνος του σταθμού.

Ο κυβερνήτης διάβασε λάθος τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής και αφού ενημερώθηκε για το τι συνέβη, ανακοίνωσε -αυτή τη φορά- τον σωστό αριθμό, δήλωσε εκπρόσωπος του Σκοτ.

Στο μεταξύ, η εταιρεία παραγωγής φαρμάκων, Ameridose LLC, η οποία μοιράζεται κοινή ιδιοκτησία με την εταιρεία που σχετίζεται με τη θανατηφόρο επιδημία μηνιγγίτιδας στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κλείσει εθελοντικά για μία εβδομάδα, ως μια προληπτική κίνηση, δήλωσε πηγή στο πρακτορείο Reuters.

H κίνηση αυτή θα γίνει αυστηρά προληπτικά και ότι δεν έχει βρεθεί οποιαδήποτε πηγή μόλυνσης.

Η Ameridose κάνει προσπάθειες προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από την εταιρεία New England Compounding Center (NECC), η οποία είναι υπεύθυνη για τη παρασκευή των ενέσεων που περιείχαν στεροειδή, τα οποία φέρονται να ευθύνονται για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας που προκάλεσαν το θάνατο 12 ανθρώπων στις ΗΠΑ.

Τα στεροειδή χρησιμοποιούνται ως θεραπεία για τους πόνους στην πλάτη. Τα συμπτώματα της συγκεκριμένης μορφής μηνιγγίτιδας είναι πυρετός, πονοκέφαλος, ναυτία και νευρολογικά προβλήματα.

Οι μολυσμένες ενέσεις παρασκευάστηκαν τον Μάιο και εστάλησαν σε 76 νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε 23 πολιτείες τον Σεπτέμβριο, διευκρίνισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Μασαχουσέτης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Μασαχουσέτης και οι δύο εταιρείες ανήκουν στον Γκρέγκορι Κονιλιάρο και τον κουνιάδο του Μπάρι Κέιντεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχία στις ΗΠΑ από μία μορφή μηνιγγίτιδας – Τουλάχιστον 11 νεκροί

Απίστευτη παραδοχή: 13.000 άνθρωποι εκτέθηκαν σε θανατηφόρο μύκητα

Επιδημία μηνιγγίτιδας στις ΗΠΑ – Μολυσμένο φάρμακο η αιτία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε