Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Συλλυπητήρια από Πούτιν και Μέι για την πολύνεκρη επίθεση

Λας Βέγκας

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν ηγέτες κρατών προς τις ΗΠΑ για το μακελειό στο Λας Βέγκας. Βλάντιμιρ Πούτιν και Τερέζα Μέι επικοινώνησαν με τον Ντόναλντ Τραμπ για να του μεταφέρουν την θλίψη τους για την τραγωδία.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, δήλωσε ότι συνομίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο για να του εκφράσει συλλυπητήριά της. Σημείωσε ότι η Βρετανία είναι έτοιμη να προσφέρει κάθε αναγκαία βοήθεια στους αμερικανικούς ώστε να ερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση.

«Αυτό ήταν μια μεμονωμένη, τυχαία, ένοπλη επίθεση – μια απολύτως παράλογη και άνανδρη επίθεση – και τόσοι πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν», τόνισε η Μέι σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Προσέφερα στις ΗΠΑ κάθε βοήθεια που μπορούμε να τους δώσουμε για τη διεξαγωγή της έρευνας που διεξάγουν», είπε χαρακτηριστικά.

Πούτιν: Σκληρότητα που σοκάρει

Από τη μεριά του Ρώσος πρόεδρος, απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Ντόναλντ Τραμπ,

«Το έγκλημα αυτό, που αφαίρεσε τις ζωές δεκάδων φιλήσυχων πολιτών, σοκάρει με την σκληρότητα του», αναφέρεται στο τηλεγράφημα στο οποίο εκφράζει τη συμπαράσταση προς τους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους όσους τραυματίσθηκαν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις