Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

lastnightinsweden: Ανελέητο τρολάρισμα στον Τραμπ για την “επίθεση” στη Σουηδία

lastnightinsweden: Ανελέητο τρολάρισμα στον Τραμπ για την “επίθεση” στη Σουηδία

Το hashtag #lastnightinsweden (χθέςβράδυστησουηδία) παραμένει ένα από τα παγκόσμια trends στο twitter. Ας είναι καλά ο Ντόναλντ Τραμπ, που για ακόμη μια φορά μας… προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να γίνει ξανά πρώτο θέμα συζήτησης εξαιτίας μιας γκάφας. Και τί γκάφας: επινόησε επίθεση στη Σουηδία. Μια επίθεση που κανείς δεν γνώριζε. Ούτε καν η κυβέρνηση της χώρας! Τη λύση του μυστηρίου έδωσε ο ίδιος: σχολίαζε ένα ρεπορτάζ που είχε στο Fox News. Ούτε τις δικές του συμβουλές δεν ακολουθεί! Γιατί βλέπει τηλεόραση αφού όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ψέματα;

“Κοιτάξτε τι συνέβη χθες τη νύχτα στη Σουηδία. Στη Σουηδία! Ποιός μπορεί να το πιστέψει, στη Σουηδία! Δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μεταναστών. Έχουν προβλήματα που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν”, είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ομιλία του το περασμένο Σάββατο. Και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αναζήτηση του… “τι έγινε χθες βράδυ στη Σουηδία”.

Από τους πρώτους που… τρόλαραν τον Αμερικανό πρόεδρο ήταν η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. “Τι έγινε χθες το βράδυ στη Σουηδία; Έπιασαν τους δράστες της σφαγής στο Bowling Green;” διερωτήθηκε η Τσέλσι Κλίντον. Η αναφορά της έχει να κάνει με μια… άλλη τρομοκρατική επίθεση την οποία είχε επινοήσει η σύμβουλος του Τραμπ και επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας Κέιλιαν Κόνγουεϊ.

Δεν ήταν φυσικά το μόνο… τρολάρισμα στον Τραμπ. Αυτό που έγινε στο twitter δεν έχει προηγούμενο. Και δεν ήταν μόνο οι Σουηδοί που έσπευσαν να κοροϊδέψουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ ανεβάζοντας εικόνες από… κεφτέδες του ΙΚΕΑ ή ιδέες για το πως να συναρμολογήσει το τείχος που θέλει να φτιάξει στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Την… τιμητική τους είχαν και οι Άμπα ακόμη και οι τάρανδοι!

Ακολουθούν μόνο μερικά από τα tweets που είχαν στόχο τον Αμερικανό πρόεδρο. Καλή… διασκέδαση!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε