Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λονδίνο: Το φιλί του μακελάρη μέσα από το βαν της αστυνομίας [vid]

Λονδίνο: Το φιλί του μακελάρη μέσα από το βαν της αστυνομίας [vid]

Μετά τη σύλληψή του και ενώ βρισκόταν μέσα στο βαν της αστυνομίας, Ο 48χρονος μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο έξω από το τέμενος στο Finsubury Park στο Λονδίνο έστειλε φιλί στις κάμερες που τον κατέγραφαν ενώ ο κόσμος τον κατηγορούσε για δολοφονία.

Ο ύποπτος μακελάρης του τεμένους στο Finsbury Park έστειλε ένα φιλί μέσα από το βαν της αστυνομίας. “Θέλω να σκοτώσω όλους τους μουσουλμάνους. Έκανα την προσπάθειά μου” φώναξε μετά την επίθεση με φορτηγό εναντίον πιστών που εγκατέλειπαν το τέμενος στο Finsbury Park.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ένας ηλικιωμένος δεν αισθανόταν καλά λόγω της ζέστης και μια ομάδα πιστών από το τέμενος σταμάτησε να τον βοηθήσει. Τότε ήταν που το βαν του 48χρονου έπεσε πάνω τους, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας σοβαρά άλλα 11 άτομα.

Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε από ιμάμη που παρότρυνε το πλήθος να μην του κάνει κακό ώστε να μπορεί να τον συλλάβει η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τον έβαλαν σε βαν, με τον δράστη να στέλνει ένα φιλί σε όσους τον κοίταζαν. Η προκλητική κίνησή του καταγράφηκε από τις κάμερες και αναρτήθηκε στα social media, προκαλώντας αίσθηση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε