Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λουκέτο βάζει άλλη μια αεροπορική εταιρεία

Λουκέτο βάζει άλλη μια αεροπορική εταιρεία
Αναστολή πτήσεων για την ιταλική Wind Jet. Στον “αέρα” 300.000 επιβάτες που θα ταξίδευαν με την εταιρεία.
 

Στην αναστολή των πτήσεών της προχώρησε η ιταλική εταιρεία χαμηλού κόστους Wind Jet. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε πολλά αεροδρόμια της Ιταλίας έχει ήδη δημιουργηθεί «χάος» από την κίνηση της εταιρείας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης περίπου 200 Ισραηλινοί οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν για το Τελ Αβίβ, πέρασαν τη νύχτα τους στο αεροδρόμιο. Εν τω μεταξύ, επιπλέον πέντε πτήσεις από άλλα ιταλικά αεροδρόμια ακυρώθηκαν.
 
Όπως υπογραμμίζει το BBC η αεροπορική εταιρεία, η έδρα της οποίας είναι στη Σικελία, βρίσκεται πολύ κοντά στο να χάσει την άδεια λειτουργίας της, ύστερα από την κατάρρευση των συνομιλιών με την Alitalia. Παράλληλα, σημειώνεται πως αναμένεται περαιτέρω χάος στα αεροδρόμια της Ιταλίας καθώς περίπου 300.000 επιβάτες είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με την Wind Jet τις ερχόμενες εβδομάδες.
 
Η Alitalia –που είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας– δήλωσε πως θα βοηθήσει τους επιβάτες της Wind Jet να βρουν εναλλακτικές πτήσεις, με την καταβολή όμως επιπλέον ποσού.
 
Η πολιτική αεροπορία της χώρας έχει δημιουργήσει ένα κέντρο διαχείρισης κρίσεων προκειμένου να βοηθήσει τους «εγκλωβισμένους» επιβάτες.
 
 
 
Πηγή: capital.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε