Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάικλ Ντάγκλας: “Δεν ήμουν καλός πατέρας”

Η μάχη του ηθοποιού με τον καρκίνο προκάλεσε τάσεις αυτοκριτικής με πολλές τύψεις

Ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα χημειοθεραπείας για τον σταρ του Χόλυγουντ.
Ο Ντάγκλας αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά τόσο για την περιπέτεια της υγείας του, όσο και για τα λάθη που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην προσωπική του ζωή, μόνο και μόνο γιατί είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την καριέρα του.
 
Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Men΄s Journal, έχει μετανιώσει για πολλές επιλογές στη ζωή του και κυρίως επειδή δεν υπήρξε καλός πατέρας. Θυμήθηκε μάλιστα τα δικά του παιδικά χρόνια, όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από την σκια του διάσημου πατέρα του, Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος έλειπε συνεχώς από το σπίτι.
 
«Προσπαθούσα να μη μπαίνω στο δρόμο του Κάμερον», δήλωσε για τον γιο του στο περιοδικό και με διάθεση αυτοκριτικής εξήγησε πως η παιδική ηλικία του Κάμερον συνέπεσε με την ακμή της κινηματογραφικής του καριέρας. Ο Μάικλ επέλεξε το Χόλιγουντ αντί του παιδιού του, έλειπε από το σπίτι μεγάλα χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα το παιδί να μεγαλώσει με πάρα πολλά προβλήματα.
 
Ο γιος του Μάικλ, Κάμερον, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ ο ηθοποιός λέει ότι τουλάχιστον έκανε καλύτερη δουλειά σαν πατέρας όσον αφορά τα μικρά του παιδιά που απέκτησε με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε