Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυνηγούσε τον μακελάρη της Τυνησίας ενώ εκτελούσε τουρίστες – Συγκλονιστικό βίντεο

Κυνηγούσε τον μακελάρη της Τυνησίας ενώ εκτελούσε τουρίστες – Συγκλονιστικό βίντεο

Απίστευτες σκηνές από το βίντεο που τραβούσε εργαζόμενος ενώ κυνηγούσε επί 11 λεπτά τον μακελάρη της Τυνησίας Selfeddine Rezgui στην παραλία και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις του ενώ ακολουθούσε τον Selfeddine Rezgui που επέλεγε τους στόχους του.


Σε μια στιγμή φαίνεται να αρπάζει ένα μπουκάλι, ενώ τον ακολουθεί με μια ομάδα ανθρώπων σε μια προσπάθεια να τον αφοπλίσουν.

Το 11λεπτο βίντεο αρχίζει με πλάνα από τη μονάδα τουριστικού ξενοδοχείου και ενώ διαρκεί η 25λεπτη παρανοϊκή επίθεση με δεκάδες νεκρούς.

Ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνονται πολλοί τουρίστες που προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ακούγεται μια μεγάλη έκρηξη σε κοντινή απόσταση που πιστεύεται ότι προέρχεται από χειροβομβίδα, ενώ ο ίδιος κρύβεται πίσω από έναν θάμνο.

Συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Selfeddine Rezgui ενώ εκείνος κατευθύνεται προς το λόμπι του ξενοδοχείου και όταν τον πλησιάζουν αρκετά φαίνεται να κρατά το όπλο του στον αέρα ενώ περνά από τα άδεια τραπέζια εστιατορίου.

Σε κάποιο σημείο που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πίσω του, ο μακελάρης γυρίζει και στρέφει το όπλο του προς το μέρος του. Το βίντεο καταλήγει με τους αστυνομικούς να πυροβολούν τον δράστη που προσευχόταν σε μια πλευρά του δρόμου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε