Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μακελειό στις ΗΠΑ: Σκότωσε 3 γυναίκες και αυτοκτόνησε

Μακελειό στις ΗΠΑ: Σκότωσε 3 γυναίκες και αυτοκτόνησε

Μια ιστορία οικογενειακής βίας βρίσκεται πίσω από το νέο λουτρό αίματος στις ΗΠΑ. Άνδρας μπήκε σε spa, πυροβόλησε επτά γυναίκες, σκότωσε τις 3 και αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν μεσημέρι Κυριακής (τοπική ώρα) σε ινστιτούτο ομορφιάς, το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγούοκι, στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Ο δράστης, ο 45χρονος Ράντκλιφ Χότον, που αφού μπήκε στο spa και άρχισε να πυροβολεί κατά όσων βρίσκονταν μέσα, προσπάθησε να διαφύγει με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mazda αλλά λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρός. Είχε τραύμα από σφαίρα και όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησε. Φέρεται να φορούσε στρατιωτικά ρούχα.
Ο δράστης
Ο δράστης τραυμάτισε επίσης τέσσερις γυναίκες. Προσπάθησε επίσης να βάλει φωτιά στο spa αλλά το σύστημα πυρόσβεσης του κτιρίου λειτούργησε και η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Ο Χότον, κάτοικος του Μπράουν Ντίρ στο Γουισκόνσιν, φέρεται να είχε ως στόχο την πρώην σύζυγο του. Αλλά η αστυνομία δεν έχει ακόμη αναγνωρίζει τα θύματα και δεν είναι σαφές αν ανάμεσα στις τρεις νεκρές είναι και εκείνη.

Ο δράστης είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της γυναίκας του στις 4 Οκτωβρίου και τέσσερις μέρες μετά εκείνη είχε υποβάλει τα χαρτιά για να ληφθούν μέτρα ασφαλείας εναντίον του.
Πριν τρεις μέρες, εκείνη κατάφερε να πάρει την απόφαση του δικαστηρίου που απαγόρευσε στον 45χρονο να την πλησιάσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξε πυρ και τραυμάτισε 7 άτομα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε