Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαντέψτε τι δουλειά κάνει ένας Κύπριος στην Ουγκάντα

Είναι 29 ετών, είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, αλλά η ειδικότητά του συχνά πυκνά τον στέλνει σε εξωτικές χώρες. Αυτή τη φορά τον κάλεσαν επειγόντως στην Ουγκάντα για να εξουδετερώσει ένα πολύ επικίνδυνο πλάσμα.

Έναν κροκόδειλο! Ο Πίτερ Προδρόμου, είναι … “κροκοδειλάκιας”!
Ο 29χρονος ελληνοκύπριος εμφανίζεται συχνά σε προγράμματα για την άγρια ζωή και φύση, έτσι η φήμη του έφτασε ως την Ουγκάντα όπου υπάρχει ένας κροκόδειλος-δολοφόνος, απειλεί καθημερινά ζωές και οι κάτοικοι απειλούν να δηλητηριάσουν το ποτάμι σκοτώνοντας όλους τους κροκόδειλους.

“Συχνά μου ζητούν να βοηθώ σε προβλήματα που έχουν σχέση με τους κροκοδείλους. Μπορεί να πάρει μια βδομάδα για να εντοπίσω τον συγκεκριμένο κροκόδειλο στην Ουγκάντα. Θα χρησιμοποιήσω περίεργες, ίσως, μεθόδους για να τον προσελκύσω, όπως μια μεγάλη κούκλα με ανθρώπινη μυρουδιά. Φυσικά, υπάρχουν λίγοι κροκόδειλοι στην περιοχή, αλλά ο κροκόδειλος που θα επιτεθεί αμέσως και άγρια στην κούκλα θα είναι πιθανότατα ο κροκόδειλος που επιτίθεται και τρώει τα μικρά παιδιά”, δήλωσε, πριν αναχωρήσει από το Λονδίνο για την Ουγκάντα, ο Ελληνοκύπριος κυνηγός κροκοδείλων.
Ο Πίτερ Προδρόμου, έχει μεγάλη εμπειρία στο κυνήγι των κροκοδείλων και δίνει τώρα διαλέξεις για το θέμα αυτό σε σχολεία και πανεπιστήμια. Ο μεγαλύτερος σε μέγεθος κροκόδειλος που έχω πιάσει, λέει, είχε μήκος σχεδόν έξι μέτρα…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε