Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαντλίν: Μάχη με τον χρόνο να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή

Μαντλίν: Μάχη με τον χρόνο να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή

– Στενεύουν τα περιθώρια στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν
– Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους περιορισμένο χρόνο για να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης
– Οι γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να μη σταματήσουν να αναζητούν τη μεγάλη κόρη τους που εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια στην Πορτογαλία

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν ευχαρίστησαν τον κόσμο που παραμένει δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια μετά την εξαφάνιση της κόρης τους.

Οι ευχαριστίες έρχονται ενώ οι ερευνητές δίνουν μάχη με τον χρόνο για να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης της Μαντλίν. Απομένει λίγος μόνο καιρός μέχρι να εξαντληθούν οι πόροι χρηματοδότησης των ερευνών.

“Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να βρίσκεστε στο πλευρό μας και να μας υποστηρίζετε στην έρευνά μας για τη Μαντλίν. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες”, ήταν το μήνυμα της Kate και του Gerry στην επίσημη σελίδα Find Maddie.

Οι γονείς περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν αν η επιχείρηση των 12 εκατ. λιρών Operation Grange για τον εντοπισμό της θα επεκταθεί με νέα χρηματοδότηση τον Οκτώβριο. Η Scotland Yard είχε ανακοινώσει πριν από ένα μήνα πως η έρευνα συνεχίζεται με αποφασιστικότητα.

Χωρίς τέλος το μυστήριο της πολύκροτης εξαφάνισης

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία για τη μικρή Μαντλίν. Ο χρόνος για τον εντοπισμό της από την αστυνομία εξαντλείται. Οι γονείς της μικρής Μαντλίν ελπίζουν ότι θα μπορούσε να βρεθεί ζωντανή 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα της οικογένειας στην Πορτογαλία ενώ οι γονείς της δειπνούσαν σε κοντινό εστιατόριο. Την είχαν αφήσει να κοιμάται μόνη με τα δίδυμα αδερφάκια της που σήμερα είναι 12 ετών.

Ο παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος Gerry και η συζυγός του Kate αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα. Έχουν υποσχεθεί να μην σταματήσουν να ψάχνουν για τη μεγαλύτερη κόρη τους που σήμερα θα ήταν 14 ετών.

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους 8 εβδομάδες για να λύσουν το μυστήριο της πιο πολύκροτης εξαφάνισης στον κόσμο. Είχαν πάρει 85.000 λίρες τον Απρίλιο για να επεκτείνουν την επιχείρηση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Υπήρχαν φήμες πως βρίσκονταν πολύ κοντά σε έναν ύποπτο.

Ο επικεφαλής αστυνομικός των ερευνών δήλωσε ότι υπήρχαν “σημαντικές ερευνητικές οδοί”. Έχουν “μεγάλο ενδιαφέρον” υπογράμμισε μιλώντας για τη 10η επέτειο εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

“Θέλουμε να λύσουμε την υπόθεση. Να κάνουμε μια σημαντική ανακάλυψη” υπογράμμισε. “Δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία” που να αποδεικνύουν ότι η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή ή νεκρή.

Άνθρωπος κοντά στους γονείς της μικρής Μαντλίν τόνισε ότι είναι σπαρακτικό να μην ξέρουν τι συνέβη με την κόρη τους. “Υπάρχει όμως μια αστυνομική επιχείρηση που κάνει το καλύτερο για να τη βρει”.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις