Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η συγκλονιστική μαρτυρία θύματος του διάσημου ηθοποιού – παιδεραστή

Η συγκλονιστική μαρτυρία θύματος του διάσημου ηθοποιού – παιδεραστή

Η April Price, θύμα του κατηγορούμενου για παιδεραστία ηθοποιού Stephen Collins, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν πριν από τρεις δεκαετίες.

Ήταν 13 ετών όταν ο τότε 35χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της όχι μία, όπως υποστήριξε ο ίδιος, αλλά τρεις φορές.

Η 44χρονη σήμερα April θυμάται και περιγράφει τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον Stephen Collins στις καλοκαιρινές της διακοπές το 1983.

“Είχα πάει στη θεία μου. Ήταν παραγωγός στο Λος Άντζελες. Ζούσε σε ένα καλά περιφραγμένο συγκρότημα κατοικιών. Το διαμέρισμά της γειτνίαζε με αυτό του Stephen Collins.

Από τη στιγμή που έφτασα έμαθα ότι είναι γείτονας. Ενθουσιάστηκα πολύ γιατί τότε πρωταγωνιστούσε στο σόου “The Tales of the Gold Monkey”. Ήταν ένα σόου που δεν έχανα.

Βρήκα τελικά το θάρρος να του χτυπήσω την πόρτα και να του ζητήσω ένα αυτόγραφο. Ήταν πολύ ευγενικός. ΜΟυ είπε “δεν έχω αυτόγραφα εδώ, αλλά θα βρω ένα και θα σου το φέρω”. Μια μέρα όπως ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα πρωινό τον είδα να περπατά στην αυλή ακριβώς μπροστά από το παράθυρο της θείας μου.

Ήταν ολόγυμνος. Δεν φορούσε τίποτα. Είχε τα ρούχα του στα χέρια. Αιφνιδιάστηκα. Ήταν περίεργο. Ποιος θα το έκανε αυτό; Δεν ήταν ότι προσπάθησε να καλυφθεί. Ήξερε ότι ήμουν εκεί ενώ ήταν γυμνός. Μπορούσε να με δει από εκεί.

Λίγες ημέρες αργότερα καθόμουν στην αυλή. Δεν θυμόμουν πως να συνδέσω το Ατάρι στην τηλεόραση. Έτυχε να συναντήσω τον Stephen Collins. Του εξήγησα και προσφέρθηκε να με βοηθήσει.

Τον προσκάλεσα στο διαμέρισμα της θείας μου και άρχισε να προσπαθεί να το συνδέσει. Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς στιγμή το έκανε, αλλά γύρισε και είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Το πέος του κρεμόταν και ήμουν σοκαρισμένη. Δεν είπε τίποτα. Φερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έτσι και εγώ έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα περίεργο. Ήμουν 13 ετών και δεν είχα καν φιληθεί με αγόρι.

Δεν ήταν κάτι για το οποίο ήμουν προετοιμασμένη στη ζωή μου. Συμπεριφερόταν άνετα και έτσι ήμουν αποφασισμένη να κάνω το ίδιο.

Συνέχισα να τον κοιτάζω στο πρόσωπο. Δεν ήθελα να φανώ αγενής. Με εξυπηρετούσε. Δεν ήθελα να πιστέψει ότι δεν το εκτιμώ. Έφτιαξε το Ατάρι και πήγε σπίτι του.

Δεν είχα ξαναδεί αντρικά γεννητικά όργανα. Δεν μπορούσα να καταλάβω την επιθυμία ή την ανάγκη να βγάλει το πέος του έξω. Ήταν ντυμένος και το πέος του κρεμόταν έξω από το παντελόνι στο διαμέρισμα της θείας μου.

Δεν το είπα στη θεία μου. Το άφησα να περάσει. Ήξερα πως αν έλεγα κάτι δεν θα είχε καλό τέλος για εμένα ή για εκείνον. Μια άλλη φορά ήμουν στην αυλή και έκανα ηλιοθεραπεία. Ένιωθα ασφαλής. Δεν μπορούσε να μπει στο συγκρότημα κανένας που δεν έμενε εκεί.

Πρέπει να είχα αποκοιμηθεί όταν πρόσεξα τον Stephen Collins να έρχεται προς το μέρος μου. Με είχε πλησιάσει αρκετές φορές εκείνες τις εβδομάδες.

Για ένα 13χρονο κορίτσι, ξέρετε, είναι κολακευτικό να σε πλησιάζει ένας ωραίος ηθοποιός. Μετά το σοκ της έκθεσης των γεννητικών του οργάνων έλεγα ότι αυτό ήταν μια εκτροπή και ότι είναι καλός άνθρωπος.


Όταν με πλησίασε εκείνο το απόγευμα και κάθισε δίπλα μου αρχίσαμε να μιλάμε και μου είπε για κάποια αναμνηστικά από το σόου “Tales of the Gold Monkey” που είχε στο διαμέρισμά του.

Ήξερε ότι μου άρεσε πολύ το σόου γιατί συζητούσαμε για αυτό. Με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω να τα δω και το έκανα.

Ήθελα να δω τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα και έτσι πήγα στο διαμέρισμά του. Ρώτησε αν με πειράζει να αισθανθεί πιο άνετα. Ήμουν στο διαμέρισμά του, τι να του έλεγα; Πήγε στο δωμάτιό του και επέστρεψε στο σαλόνι ολόγυμνος.

Ήταν τρομακτικό. Θέε μου, τι θα κάνω; Ήταν πραγματικά λυπηρό γιατί στα 13 μου είχαμε μάθει να σεβόμαστε, να είμαστε ειλικρινείς και ευγενικοί.

Δεν ήθελα να φανώ αγενής. Δεν ήθελα να πω “θέε μου βάλε τα ρούχα σου”. Είμαι στο διαμέρισμά του και δεν ξέρω τι να κάνω.

Καθόμουν στον καναπέ με τα χέρια και τα πόδια μου σφιχτά κλεισμένα. Εκείνος έφτιαχνε ένα φωτιστικό που ήταν σε απόσταση τριών μέτρων.

Έφερε τα γεννητικά του όργανα στο ύψος του προσώπου μου. Είχα πανικοβληθεί. Ήταν ακριβώς μπροστά μου όχι μερικά μέτρα μακριά.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Προσπαθούσα να μη φανώ αγενής αλλά ήταν ανησυχητικό. Δεν ήθελα να το καταλάβει. Δεν ξέρω αν φοβόμουν για τη ζωή μου.

Δεν ήμουν προετοιμασμένη για να το διαχειριστώ αυτό στην ηλικία μου. Δεν έπρεπε να το είχα δει σε εκείνη την ηλικία.

Δεν είχα ξαναδεί αντρικό πέος. Δεν ήταν ούτε σε στύση ούτε εντελώς μαλακό. Προσπαθούσα να μην κοιτάξω. Δεν καταλαβαίνω τι ικανοποίηση πήρε από αυτό. Με φρίκαρε.

Προσπαθούσα στο μυαλό μου να αναλάβω την ευθύνη. Σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να έχω πάει. Ήταν μια ηλίθια απόφαση από μέρους μου.

Ξαφνικά είδα τη θεία μου να επιστρέφει από το παράθυρο. Είχε έρθει νωρίτερα. Αυτή είναι η ευκαιρία διαφυγής μου. Πρέπει να φύγω. Γεια”.

Ένιωσα βρώμικη. Ένιωσα τόσα πολλά συναισθήματα που δεν μπορώ να τα περιγράψω. Ετοιμαζόμουν να μπω για μπάνιο όταν τον είδα να πλησιάζει για να μιλήσει στη θεία μου.

Της είπε ότι ήμουν στο διαμέρισμά του και ότι όλα είναι καλά. Θα μπορούσε να του καταστρέψει την καριέρα αν ήθελε. Έτσι δεν της είπα ποτέ ότι ήταν γυμνός όταν ήμουν στο διαμέρισμά του”.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδε τον Stephen Collins εκείνο το καλοκαίρι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε