Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαχαίρωσε στο κεφάλι την 8χρονη κόρη της και κατέσφαξε το 8 μηνών αγοράκι της [vid]

Μαχαίρωσε στο κεφάλι την 8χρονη κόρη της και κατέσφαξε το 8 μηνών αγοράκι της [vid]

Ένα από αυτά τα περιστατικά που μόνο οργή προκαλούν εκτυλίχθηκε δυστυχώς για ακόμη μία φορά, με θύμα ένα οκτώ μηνών αγοράκι και ένα 8χρονο κοριτσάκι.

Δράστης, η μητέρα τους η οποία τα μαχαίρωσε μανιωδώς, για να εκδικηθεί τον σύζυγό της με τον οποίο πρόσφατα χώρισαν. Στην συνέχεια και η ίδια αυτοτραυματίστηκε 20 φορές.

Το περιστατικό συνέβη στην Chachoengsao της Ταϊλάνδης, με την 26χρονη Wipawee Tablerk να κάνει αυτό που καμία λογική μητέρα δεν διανοείται να κάνει.

Η Tablerk είχε θυμώσει με τον χωρισμό της από τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, και έτσι μία ημέρα άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το έμπηξε στο κεφάλι της 8χρονης κόρης της!!

Στην συνέχεια μαχαίρωσε στο χέρι τον μόλις 8μηνών γιο της, για να συνεχίσει μαχαιρώνοντάς τον εαυτό της 20 φορές. Ο ξάδερφός της που ήταν στο σπίτι, δήλωσε πως ξαφνικά άκουσε φωνές και είδε το αγοράκι να είναι μέσα στα αίματα.

Η μητέρα της Tablerk ανέφερε στα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης πως η κόρη της ήταν πολύ στρεσαρισμένη το τελευταίο διάστημα και πως είχε έντονο θυμό μετά τον χωρισμό της. Όπως είπε μάλιστα, εξοργιζόταν ακόμα παραπάνω καθώς νόμιζε ότι ο πρώην σύζυγός της την χώρισε ότι βρήκε άλλη.

Η… “μητέρα” και η κορούλα της είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το 8 μηνών μωράκι έχει ευτυχώς διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις