Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονιστικό ηχητικό του Harrison Ford πριν συντριβεί το αεροσκάφος του

Συγκλονιστικό ηχητικό του Harrison Ford πριν συντριβεί το αεροσκάφος του

“…53178 μηχανικό πρόβλημα, άμεση επιστροφή…” ακούγεται να λέει ο Harrison Ford στην επικοινωνία του με τον πύργο ελέγχου πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους που πιλόταρε.

Ο ηθοποιός που τραυματίστηκε σοβαρά όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος του συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες έπειτα από μηχανικό πρόβλημα που παρουσίασε λίγο μετά την απογείωσή του.

Επιχειρώντας να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα, ο Harrison Ford επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεν υπήρχε χρόνος να επιστρέψει και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση που, όπως υποστήριξε η εκπρόσωπός του Ina Trecioks, έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν σε εγρήγορση και ομιλητικός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Patrick Butler.

“Ο Harrison πετούσε ένα Vintage αεροσκάφος του B’ Παγκοσμίου Πολέμου που παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα κατά την απογείωση.

Δεν είχε άλλη επιλογή από το να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, κάτι που έκανε με ασφάλεια. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι τραυματισμοί δεν είναι απειλητικοί για τη ζωή του και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως”, σημείωσε η Ina Trecioks.

REUTERS

Ο γιος του διάσημου ηθοποιού Ben έγραψε στο twitter πως είναι απίστευτα δυνατός άνθρωπος. “Ο πατέρας μου είναι καλά. Τραυματισμένος αλλά καλά. Είναι λίγο πολύ ο άνθρωπος που πιστεύει κανείς ότι είναι. Είναι απίστευτα δυνατός άνθρωπος”.


Πηγή: torontosun, tmz

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε