Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Μαύρα” τα μαντάτα για τον Σίλβιο!

“Μαύρα” τα μαντάτα για τον Σίλβιο!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Σίλβιο…Θα πληρώσει πολύ ακριβά τις εξωσυζυγικές του ατασθαλίες σε βίλες της Ιταλίας! Ήρθε η ώρα της πρωην κυρίας Μπερλουσκόνι να απολαύσει την…ζωή της.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποχρεούται να καταβάλλει 300.000 ευρώ μηνιαίως προς τη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο με την οποία βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου, έπειτα από κοινή συμβίωση 30 χρόνων και 19 έτη έγγαμου βίου.

«Ο Καβαλιέρε θα πρέπει στο εξής να καταβάλλει μηνιαίως μία επιταγή 300.000 ευρώ» στην 53χρονη Βερόνικα Λάριο και να της παραχωρήσει εφ’ όρου ζωής τη χρήση της εντυπωσιακής έπαυλής τους στο Μακέριο, έξω από το Μιλάνο, γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Οι Μπερλουσκόνι και Λάριο, πλαισιωμένοι από τους δικηγόρους τους, κατέληξαν στη συμφωνία αυτή κατά την ακρόαση που είχαν το Σάββατο ενώπιον της δικαστού Γκλόρια Σερβέτι, η οποία κατόρθωσε να φέρει τις δύο πλευρές σε έναν συμβιβασμό από τις αρχικές θέσεις της Λάριο, η οποία αξίωνε κατ’ αρχήν την πλήρη ιδιοκτησία της έπαυλης στο Μακέριο και μηνιαία διατροφή 3,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε