Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαύρη στο ξύλο έκανε την γυναίκα του γιός του Καντάφι

Ο Μουτασίμ Καντάφι, 33 ετών, γνωστός και ως Ανιμπαλ, διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο Claridges,

με την σύζυγό, του μοντέλο Αλίνε Σκαφ, 29 ετών και τα παιδιά τους όταν ξέσπασε ο καυγάς τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 25-ης Δεκεμβρίου, υποστηρίζει η εφημερίδα.

Σε σημερινό δελτίο Τύπου η Σκότλαντ Γιαρτ επιβεβαιώνει ότι αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο για ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Claridges στις 25 Δεκεμβρίου και μία γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε τις κραυγές μίας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια,αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα της πολυτελούς σουίτας,ενώ σωματοφύλακες εμπόδιζαν τους αστυνομικούς να πλησιάσουν.

 Η Σκαφ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου για θεραπεία με υποψία για κάταγμα στη μύτη, λέει η Μail.Τρία από τα μέλη του προσωπικού ασφαλείας συνελήφθησαν επειδή παρεμπόδισαν τους αστυνομικούς να πλησιάσουν, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

 Ο πρεσβευτής της Λιβύης ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι ο Καντάφι,γνωστός playboy,έχει διπλωματική ασυλία.

 Τον Ιούλιο του 2008, ο Καντάφι και η σύζυγός του κρατήθηκαν από την ελβετική αστυνομία μετά από κατηγορίες για επίθεση εναντίον μέλους του υπηρετικού προσωπικού τους σε ένα ξενοδοχείο στην Γενεύη. Το ζεύγος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

  Η σύλληψη του Καντάφι προκάλεσε ένταση στις σχέσεις Ελβετίας-Λιβύης με την βορειοαφρικανική χώρα να αναστέλλει τις πωλήσεις πετρελαίου και να μποϊκοτάρει τις εισαγωγές ελβετικών προϊόντων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε