Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Meghan Markle: Έλιωνε για τον πρίγκιπα Χάρι! [pics]

Meghan Markle

Όλα τα βλέματα ήταν στραμμένα στην ηθοποιό Meghan Markle. Βρέθηκε έστω και από μακριά στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι στην τελετή έναρξης των Invictus Games.

Παρά τις φήμες για την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο Τορόντο, Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι κάθισαν χωριστά. Λίγες χωρές χώριζαν τη Meghan Markle από τον σύντροφό της πρίγκιπα Χάρι που καθόταν δίπλα στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ.

Η Meghan Markle, που ζει στο Τορόντο και πρωταγωνιστεί στη σειρά Suits, δήλωσε πρόσφατα για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι. Το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε στο Vanity Fair, συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=XWRRoMCThJE

Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι χωριστά

Κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τους πρώτους έξι μήνες. Η Meghan Markle έλαμπε το Σάββατο στην έναρξη των Ivictus Games. Είχε στο πλευρό της τον καλό της φίλο Markus Anderson.

Ο πρίγκιπας Χάρι καθόταν δίπλα στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ στην τελετή έναρξης. Νωρίτερα είχαν συναντηθεί, με τη Μελάνια Τραμπ να εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ήταν το πρώτο της solo διεθνές ταξίδι.

Πηγή: Today.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις