Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Το φόρεμα της πέρασε στην ιστορία

Μελάνια Τραμπ φόρεμα

Η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να περάσει στην ιστορία καθώς παρέδωσε στο Smithsonian Institution το μεταξωτό κρεμ έξωμο φόρεμα που φόρεσε στις δεξιώσεις μετά από την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ. Η Μελάνια Τραμπ έδωσε το “παρών” στην τελετή που έγινε την Παρασκευή (20.10.2017) στην Ουάσινγκτον κια κατάφερε να αποδείξει σε όλους ότι δικαίως θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες Πρώτες Κυρίες στον κόσμο.

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε για την περίσταση ένα “ανάγλυφο” midi φόρεμα στις αποχρώσεις του κρεμ… Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες ενώ τους ώμους της κάλυπτε ένα απίστευτο λιλά παλτό.

Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα

Η Μελάνια Τραμπ παρευρέθηκε και μίλησε στην τελετή όπου “παρέδωσε” την τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει στον πρώτο της χορό ως σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ.

Το ιστορικό φόρεμα

Η Μελάνια Τραμπ για την συγκεκριμένη πολύ σημαντική μέρα επέλεξε ένα φόρεμα που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ είχε μία λεπτή μεταξωτή κόκκινη κορδέλα στη μέση.

Ορκωμοσία Τραμπ: Η υπέρλαμπρη Ιβάνκα και η… θαμπή Μελάνια [pics]

Πρόκειται για ένα φόρεμα μοντέρνο, κομψό και ανεπιτήδευτο. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε μία δημιουργία του Herve Pierre, ενός σχεδιαστή με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος άρχισε να εργάζεται μόνος του αποχωρώντας από τον οίκο Carolina Herrera.

Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα

Μάλιστα, το φόρεμα προέκυψε έπειτα από συνεργασία της Πρώτης Κυρίας με τον σχεδιαστή.

Το θρυλικό μουσείο

Στο Smithsonian’s National Museum of American History βρίσκονται τα θρυλικά φορέματα των Πρώτων Κυριών της Αμερικής από το 1909 μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ θα σταθεί δίπλα από αυτό της Μισέλ Ομπάμα αλλά και της Χιλαρι Κλίντον που ήταν και η “αντίπαλος” του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα Μελάνια Τραμπ φόρεμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις