Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ – Ιβάνκα Τραμπ: Νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις και στιλιστική μάχη – Η νικήτρια

Μελάνια Τραμπ – Ιβάνκα Τραμπ: Νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις και στιλιστική μάχη – Η νικήτρια

Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα Τραμπ. Δυο ισχυρές γυναίκες που πλαισιώνουν τον Ντόναλντ Τραμπ και καταφέρνουν με κάθε τους εμφάνιση να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Και οι δυο αγαπούν την μόδα και φροντίζουν πάντα να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναμετρηθεί για το ποια έκανε την καλύτερη εμφάνιση.

Νέα μάχη

Αυτή τη φορά, Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκαν πιο απλές από κάθε άλλη φορά. Η οικογένεια Τραμπ επέστρεψε στο Λευκό Οίκο με “ανοιξιάτικη” διάθεση. Η Μελάνια Τραμπ φορούσε ένα στενό φούξια τζιν παντελόνι σωλήνα, το οποίο συνδύασε με ροζ – λευκό καρό πουκάμισο και κόκκινες μπαρέτες. Τα μαλλιά της ήταν κάτω σπαστά ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με κόκκινα γυαλιά τύπου cat eye. 

Από την άλλη, η Ιβάνκα κινήθηκε σε λευκούς τόνους… Επέλεξε ένα λευκό τζιν σε στυλ καμπάνας, το οποίο συνδύασε με λευκό μπλουζάκι και μπεζ αθλητικά. Στους ώμους της είχε δεμένη μία μπλούζα σε στυλ μαρινιέρας ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα. 

Η αλήθεια είναι ότι η Ιβάνκα Τραμπ κατάφερε να βγει νικήτρια αυτή τη φορά μιας και ήταν πιο απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο λαμπερή.

Φωτογραφίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις