Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέσα στο μπάτσελορ πάρτι της εγγονής του Σαντάμ Χουσεΐν (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο μπάτσελορ πάρτι της εγγονής του Σαντάμ Χουσεΐν (ΦΩΤΟ)

Είναι εγγονή ενός δικτάτορα, ενός ανθρώπου που βρήκε θάνατο ανάλογο των εγκλημάτων του. Ένα από αυτά και η εκτέλεση του πατέρα της. Η Μπανίν είναι εγγονή του Σαντάμ Χουσεΐν, κόρη της πρωτότοκης κόρης του Ιρακινού δικτάτορα.

Το όνομά της είναι Μπανίν. Είναι κόρη της Ραχάντ, της μεγαλύτερης κόρης του Σαντάμ Χουσεΐν. Το 1996, ο πατέρας της, Καμελ αλ Μαζίντ εκτελέστηκε από τον πεθερό του και δικτάτορα του Ιράκ ως προδότης. Μερικά χρόνια μετά είχε κι ο ίδιος μια ανάλογη τύχη…

Αλλά φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Η Μπανίν παντρεύτηκε και η μητέρα της ανέβασε φωτογραφίες στο instagram από το πάρτι πριν το γάμο της κόρης της με τον Μπαντρ Ράαντ Μαχμούντ Νάσερ.

Το παραδοσιακό πάρτι της εγγονής του Σαντάμ Χουσεΐν έγινε στην Ιορδανία.

Η Ραχάντ ανέβασε φωτογραφίες της κόρης της να φορά ροζ παραδοσιακή φορεσιά και άλλη μια που είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της, ενώ υπάρχει κι άλλη μια την ώρα που υπογράφει το συμβόλαιο του γάμου της.


Η πρόσκληση για το γάμο της εγγονής του Σαντάμ ήταν γραμμένη πάνω σε χαρτόνι που έχει το σχήμα αετού, το έμβλημα του Ιράκ επί των ημερών της ηγεσίας του Χουσεΐν.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε