Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μετά τον μπαμπά, βγήκε… βόλτα και η κόρη – Η Αϊσά Καντάφι εμψυχώνει τα πλήθη – Δείτε ΦΩΤΟ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του Μουαμάρ Καντάφι εμφανίζεται δημόσια με στόχο να στείλει «μήνυμα» εντός και εκτός των τειχών.

Αυτή τη φορά, όμως, συνέπεσε με τη… βόλτα που έκανε νωρίτερα και ο πατέρας της στους δρόμους της Λιβύης, λίγο μετά τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στην Τρίπολη.
Από το ίδιο σπίτι, ο Μουαμάρ Καντάφι είχε απευθύνει "πύρινο" διάγγελμα πριν ξεκινήσουν οι ΝΑΤΟϊκοί βομβαρδισμοί - ΦΩΤΟ REUTERS
Πάντα δίπλα στην κόρη του Συνταγματάρχη, οι σωματοφύλακές της - ΦΩΤΟ REUTERS
Η 34χρονη δικηγόρος χαρακτήρισε «προσβολή» για όλους τους Λίβυους την απαίτηση της Δύσης να εγκαταλείψει την εξουσία ο πατέρας της. «Το να μιλούν για την αποχώρηση του Καντάφι αποτελεί μια ταπείνωση για όλους τους Λιβύους», καθώς μιλούσε στο συγκεντρωμένο πλήθος από την κατοικία του πατέρα της στην Τρίπολη.
Η Αϊσά Καντάφι χαιρετά τους συγκεντρωμένους - ΦΩΤΟ REUTERS
Πάντα με την παραδοσιακή μαντήλα στο κεφάλι της - ΦΩΤΟ REUTERS
«Θέλετε να σκοτώσετε τον πατέρα μου με την πρόφαση ότι προστατεύετε τους αμάχους. Ποιοί είναι αυτοί οι άμαχοι; Είναι εκείνοι που διαθέτουν αυτόματα όπλα, χειροβομβίδες και RPG;», είπε αναφερόμενη στους ένοπλους αντικαθεστωτικούς.
Το πλήθος φωνάζει συνθήματα υπέρ του Καντάφι και εκείνη χειροκροτά - ΦΩΤΟ  REUTERS
Μεταξύ των σωματοφυλάκων της κόρης Καντάφι και μια γυναίκα. Καθόλου περίεργο, οι... "αμαζόνες" του Συνταγματάρχη είναι... μύθος! - ΦΩΤΟ REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περίμεναν να πάρουν ψωμί και δέχτηκαν… ρουκέτες – Το καθεστώς Καντάφι κατηγορείται για νέα σφαγή στη Μιζράτα 
Μετά τους βομβαρδισμούς, ο Καντάφι βγήκε… σεργιάνι στους δρόμους της Τρίπολης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε