Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε και… έπινε κι άλλες μπύρες μέχρι να σωθεί!

Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε και… έπινε κι άλλες μπύρες μέχρι να σωθεί!
Αυτός δεν είναι οδηγός αλλά οδηγός περίπτωση. Μπορεί να τράκαρε αλλά δεν φαίνεται να πτοήθηκε!
 

 

Ένας μεθυσμένος οδηγός που παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του την 1η Ιουνίου όταν δεν πήρε σωστά μια στροφή, έπεσε σε ένα ξύλινο φράχτη και το όχημα ανατράπηκε. Τι έκανε όμως;
Άνοιξε άλλο ένα κουτί μπίρας όσο περίμενε τους διασώστες, διότι δεν είχε “τίποτε καλύτερο να κάνει”, όπως είπε ο συνήγορος του σε νεοζηλανδικό δικαστήριο.
 
Ο Πολ Νάιτζελ Σνέντον, 47 ετών, κάτοικος του Πάλμερστον Νορθ, δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο ότι “καθόμουν εκεί μέσα, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες, δεν μπορούσα. Θυμάμαι ότι το φως δε λειτουργούσε και σκέφτηκα, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω κανένα βιβλίο, λοιπόν, ας ανοίξω άλλο ένα κουτί”.
 
Ο Σνέντον, ο οποίος είπε σε έναν από τους αστυνομικούς που τον βρήκαν ότι έπινε “επί τέσσερις ημέρες χωρίς διακοπή”, είχε ένδειξη αλκοόλ στην αναπνοή του, στην μέτρηση που έγινε, 1.191 μικρογραμμάρια ανά λίτρο–τετραπλάσια από το νόμιμο όριο των 400 μικρογραμμαρίων.
 
Του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 1.100 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (632 ευρώ) και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 10 μήνες.
 
Ο Σνέντον, που τελεί σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήγε να μεθύσει όταν απολύθηκε από το αρτοποιείο όπου δούλευε κι έμαθε ότι ο πατέρας του πάσχει από καρκίνο του προστάτη την ίδια ημέρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε