Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μια γυναίκα μπορεί, να σε κάνει να χάσεις το χρίσμα (μπορεί…)

Κάνεις δεν ξέρει αν ο Αμερικανός γερουσιαστής Χέρμαν Κέιν είχε πρότυπο τον Ντομινίκ Στρος Καν. Αλλά φαίνεται πως με τον ίδιο τρόπο θα χάσει τη μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων!

Δεν του έφταναν οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τέσσερις γυναίκες, ήρθε μια πέμπτη να αποκαλύψει πως είχε παράνομη σχέση μαζί του. Και το όνειρο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ από τον Μπαράκ Ομπάμα σβήνει!

Ο Αμερικανός Γερουσιαστής θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τη μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Αλλά τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται μάλλον δε θα τον αφήσουν να φτάσει ως την… πηγή.

Η Τζίντζερ Γουάιτ είναι επιχειρηματίας από την Ατλάντα. Και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι ο νέος ροζ πονοκέφαλος του Κέιν. Γιατί αποφάσισε να αποκαλύψει πως διατηρούσε παράνομη σχέση μαζί του τα τελευταία 13 χρόνια.

Υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον 65χρονο πολιτικό τελείωσε μόλις πριν από 8 μήνες και ενώ εκείνος είχε αποφασίσει να «τρέξει» στην κούρσα των προκριματικών εκλογών του κόμματός του. «Γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος και γνώριζα επίσης ότι είχα εμπλακεί σε μία πολύ ανάρμοστη σχέση», είπε εκείνη σύμφωνα με το CNN. «Τη γνωρίζω. Νόμιζα ότι ήταν φίλη μου. Δεν είχα σχέση μαζί της», είπε εκείνος.

Το μέχρι τώρα φαβορί για το χρίσμα έχει δηλώσει ότι (παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών) δε θα εγκαταλείψει την κούρσα όσο παρέμενε στο πλευρό του η σύζυγός του. Αλλά μετά τις αποκαλύψεις της Γουάιτ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί τελικά.

Η Γουάιτ υποστηρίζει ότι η σχέση τους, η οποία δεν ήταν σταθερή, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και ότι ταξίδευαν σε διαφορετικά μέρη για τις μυστικές τους συναντήσεις. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο στρατηγικής των Ρεπουμπλικάνων, Εν Ρόλινς, η τελευταία κατηγορία μπορεί να αποβεί μοιραία για τις προεδρικές φιλοδοξίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Godfather’s Pizza.

Η επιχειρηματίας από την Ατλάντα παρουσίασε και λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων που δείχνουν κλήσεις προς έναν αριθμό ο οποίος -κατά την ίδια- είναι το προσωπικό κινητό του Κέιν.

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού υποστήριξε ότι κάλεσε τον συγκεκριμένο αριθμό και απάντησε ο Κέιν. Παράλληλα, το κανάλι μετέδωσε ότι η Γουάιτ είχε κατηγορήσει έναν πρώην εργοδότη της για σεξουαλική παρενόχληση και ότι πρόσφατα της έκαναν έξωση.

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της, σύμφωνα με τον σταθμό, επειδή ένας γνωστός της είχε αρχίσει να μιλάει για αυτήν στους δημοσιογράφους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε