Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μοσκοβισί: Κανείς δεν θέλει τη διαιώνιση των μέτρων λιτότητας

Μοσκοβισί: Κανείς δεν θέλει τη διαιώνιση των μέτρων λιτότητας

Σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο γάλλος υπουργός οικονομικών τόνισε οτι χρειάζεται αποφασιστικότητα για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Κανείς δεν επιθυμεί τη διαιώνιση των μέτρων λιτότητας τόνισε ο γάλλος υπουργός οικονομικών σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομή της ΝΕΤ. Πρόσθεσε ωστόσο, οτι χρειάζεται αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων προς όφελος, όπως είπε, του ελληνικού λαού.

Ο κ. Μοσκοβισί έκανε λόγο για σημαντική και αποφασιστική στιγμή, για την Ελλάδα και την Ευρώπη και διαβεβαίωσε για την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα.

Ο γάλλος υπ. Οικονομικών μίλησε και για την ανάγκη να προσφερθεί μια ορατή προοπτική στους Έλληνες, εφόσον τους ζητούνται τέτοιες θυσίες και μίλησε για συμβολή σ’ αυτό από την Ευρώπη, μέσω των διαρθρωτικών ταμείων, μεταξύ άλλων.

Σε ο,το αφορά την ανάπτυξη, τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν επενδύσεις απο ξένες επιχειρήσεις στη χώρα και θεώρησε πως υπάρχουν γαλλικές εταιρείες, που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν, σ’ ένα πλαίσιο τεχνικής βοήθειας από την χώρα του.

Διαβάστε

Για την επιμήκυνση ο Μοσκοβισί “πέταξε” το μπαλάκι στην τρόικα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε