Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

«Μου έμαθες την κοκαΐνη, τις πόρνες» – Σημείωμα σοκ από την πρώην του Τζιμ Κάρεϊ

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα σημείωμα από την Καθριόνα Γουάιτ, δυο χρόνια πριν αυτοκτονήσει. Κατηγορεί τον Τζιμ Κάρεϊ πως τη μύησε στα ναρκωτικά και την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα.

Μια νέα αποκάλυψη για τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία την Καθριόνα Γουάιτ, πρώην σύντροφο του Τζιμ Κάρεϊ, έρχεται στο φως. Ένα σημείωμα που βρέθηκε στο iPad της νεαρής γυναίκας, που αυτοκτόνησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2015. Ήταν μόλις δυο εβδομάδες πριν κλείσει τα 30 της χρόνια.

Το σημείωμα είχε γραφτεί από την Γουάιτ τις 8 Απριλίου 2013. Απευθυνόταν στον Τζιμ Κάρεϊ, τον οποίο η οικογένειά της θεωρεί υπαίτιο της αυτοκτονίας της. Δεν είναι γνωστό αν το σημείωμα αυτό, το έστειλε ποτέ στον Κάρεϊ.

Εκείνη την περίοδο, το 2013, η Γουάιτ και ο Κάρεϊ είχαν ήδη χωρίσει. Η σχέση τους τελείωσε όταν η 29χρονη διαγνώστηκε με έρπη. Τον κατηγορεί, πως εκείνος την κόλλησε. Εκείνος επιμένει πως ποτέ δεν είχε έρπη και πως η Γουάιτ είχε κολλήσει πριν ξεκινήσει ο δεσμός τους.

Το σημείωμα

Η Mail Online φέρνει στο φως το σημείωμα που έγραψε η Καθριόνα Γουάιτ τον Απρίλιο του 2013. Γράφει στον Τζιμ Κάρεϊ πως «μου υποσχέθηκες τον Τζέκιλ αλλά μου έδωσες τον Χάιντ».

«Έκανες καλά πράγματα για μένα αλλά το να είμαι μαζί του με κατέστρεψε ως άνθρωπο Τζιμ. Μου υποσχέθηκες τον Τζέκιλ αλλά μου έδωσες τον Χάιντ. Επειδή σ’ αγαπώ θα μπορούσα να μείνω με τον Χάιντ και να κάνω ό,τι ήθελε αλλά με πέταξες όταν απορρόφησες όσα άξιζαν και είχαν απομείνει από εμένα».

Η Γουάιτ κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό πως την κόλλησε εκτός από έρπη και HPV. «Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα έπρεπε να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν μου ζήτησες συγγνώμη. Μια φορά δεν με ρώτησες αν υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις για να νιώσω καλύτερα. Δεν ένιωσαν καν άσχημα γι’ αυτό» είχε γράψει.

Τζιμ Κάρεϊ Καθριόνα Γουάιτ

«Με κόλλησες έρπη και HPV, θέλω να απολογηθείς μόνο αν νοιάζεσαι αρκετά για να το κάνεις. Θέλω να καταλάβεις πως όσο μικρό κι αν φαίνεται, καταστρέψει τη ζωή μιας γυναίκας.

Θέλω να νοιάζεσαι όταν είσαι με άλλες γυναίκες και να προσέχεις γιατί οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους. Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχε κάνει πολλά, αλλά ήμουν σεβαστή, ήμουν ευτυχισμένη. Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά με το σώμα μου και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις μου».

Σε άλλο σημείο, η Γουάιτ γράφει: «Σε γνώριζα και με “σύστησες” στην κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες».

Το σημείωμα της νεαρής γυναίκας βρήκαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την οικογένειά της στη μήνυση κατά του Τζιμ Κάρεϊ. Η οικογένεια της Γουάιτ κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό ότι της έδωσε τα χάπια για να αυτοκτονήσει και την κόλλησε αφροδίσια χωρίς να την έχει προειδοποιήσει.

Τι υποστηρίζει ο Τζιμ Κάρεϊ

Από την πλευρά του, ο Τζιμ Κάρεϊ (ένας από τους ανθρώπους που κράτησαν στους ώμους τους το φέρετρό της στην κηδεία της) αρνείται τα πάντα. Την Παρασκευή υποστήριξε ότι το 2013 είχε δώσει άγνωστο ποσό στη Γουάιτ ως συμβιβασμό για τις κατηγορίες της πως της είχε μεταδώσει αφροδίσια νοσήματα.

Υποστήριξε επίσης ότι η μητέρα της και ο πρώην σύζυγός της τον εκβιάζουν για να του πάρουν κι άλλα χρήματα.

Ο 55χρονος ηθοποιός υποστήριξε επίσης πως η Καθριόνα αυτοκτόνησε γιατί ένιωθε ένοχη γιατί τον εκβίασε. Και γιατί την είχε αναστατώσει ένα μήνυμα που της είχε στείλει η μητέρα της, δυο εβδομάδες πριν το θάνατό της.

Ο Κάρεϊ υποστήριξε ότι ήταν λάθος του να συμβιβαστεί το 2013 με την πρώην σύντροφό του και φέρεται να δήλωσε «δεν θα υποκύψω δεύτερη φορά».

Την Παρασκευή, ο Κάρεϊ «απάντησε» με αγωγή και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού, από ανθρώπους που στοχοποιούν σταρς του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον και τη μητέρα της, Μπρίτζετ Σουίτμαν.

Περιγράφει τη Καθριόνα Γουάιτ ως «όμορφη γυναίκα αλλά ανώριμη και συναισθηματικά κατεστραμμένη» στην αρχή της σχέσης τους. Υποστηρίζει ότι ο πρώην δικηγόρος της ήθελε να εκμεταλλευθεί το ειδύλλιό τους.

Η Γουάιτ φέρεται να είχε απειλήσει να βγάλει στη δημοσιότητα τον ισχυρισμό της ότι ο Κάρεϊ την είχε κολλήσει έρπη. Για να μην το κάνει, φέρεται να είχε ζητήσει εκατομμύρια δολάρια.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Κάρεϊ και Γουάιτ είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν το 2015, παρά τη δικαστική τους διαμάχη.

«Δεν θα υποκύψω δεύτερη φορά σε ψευδείς κατηγορίες από τον πρώην σύζυγο, μόνο κατ’ όνομα, της Κατ ή από την αποξενωμένη μητέρα της. Δεν είμαι υπεύθυνος για όσα αυτοί οι άνθρωποι που καταλογίζουν σχετικά με την γυναίκα που λάτρευα. Ήμουν ξεκάθαρα τυφλωμένος από τα συναισθήματά μου» αναφέρει ο Κάρεϊ στη μήνυσή του.

Υποστηρίζει επίσης ότι το 2012 ήταν ερωτευμένος και ήθελε να παντρευτεί τη Γουάιτ. Υποστηρίζει ότι είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου αλλά αποφάσισε να σταματήσει. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν περισσότερο θέμα βολέματος και προσπάθειας να βρει τρόπο να μείνει στις ΗΠΑ (σ.σ. η Γουάιτ ήταν Ιρλανδή) χωρίς το φόβο της απέλασης παρά εξαιτίας της αγάπης της για μένα».

Στις 20 Οκτωβρίου, υποστηρίζει, ότι της είπε πως δεν θα την παντρευτεί αλλά δεν ήθελε να χωρίσουν και πως θα τη βοηθούσε να κερδίσει νομικά την παραμονή της στις ΗΠΑ, προσλαμβάνοντας έναν ειδικό δικηγόρο για θέματα μετανάστευσης. Αλλά εκείνη θύμωσε και το εξέλαβε ως απόρριψη.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις