Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπερλουσκόνι: δεν είμαι playboy είμαι play…γέρος

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
 “Έγραψε” πάλι ο Σίλβιο, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, (από πολιτικής πάντα άποψης) οι δηλώσεις του
Ο γερο-Σίλβιο, όπως θέλει να τον αποκαλούμε σε παρέμβασή του για το ευρωμεσογειακό φόρουμ στήθηκε φρέσκος-φρέσκος και ηλιοκαμένος μπροστά στις κάμερες και δήλωσε με περισπούδαστο ύφος:

“Με την ευκαιρία, σας ζητώ να μας φέρετε ωραίες κοπέλες. Θα σας είμαστε ευγνώμονες γιατί γνωρίζετε ότι είμαστε Λατίνοι”, αλλά πριν προλάβουν όλοι να πουν ότι θα ακολουθήσει μια από τις γνωστές δηλώσεις, ο πρωθυπουργός έκανε την έκπληξη… “Λατίνοι ναι, αλλά όχι πια ‘playboys’, σε ότι με αφορά δυστυχώς τώρα πλέον είμαι ένας ‘playγέρος”.

Για όσους μάλιστα είχαν (ακόμη και μετά από αυτό) την απορία έσπευσε να τους διαβεβαιώσει πως σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική και ειδικά τη διπλωματία έχει την άποψη ότι είναι… “κού-κου” λέγοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είχε το δικό του…. “κού-κου” για την Ανγκελα Μέρκελ το 2008.

Τι εννοούσε ο … playSilvio;


Δεν εννοούσε, κυριολεκτούσε… καθώς όπως περιέγραψε σε μια ιταλογερμανική σύνοδο και ενώ η καγκελάριος τον έψαχνε, αυτός είχε κρυφτεί πίσω από μια κολώνα και όταν η Άνγκελα έφτασε κοντά αυτός πετάχτηκε και της έκανε… “κου-κου”!

Αυτό μάλλον εξηγεί πολλά και για τον ίδιο αλλά και για την πολιτική της Άνγκελας απέναντι στην Ιταλία από τότε…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε