Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπερλουσκόνι: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!

Μπερλουσκόνι: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!

Ξεχάστε τις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο «καβαλιέρε» έχει πληροφορίες πως απειλείται η ζωή του και ξεκαθάρισε ότι θα μιλά μόνο σε συνεδριακά κέντρα και θέατρα!

«Μπορεί να κινδυνεύσει η ακεραιότητά μου. Έλαβα πληροφορίες από τους σωματοφύλακές μου περί απειλής της ζωής μου και γι’ αυτό θα μιλάω μόνο σε συνεδριακά κέντρα και θέατρα», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας σε δηλώσεις του.

Η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero όμως διαψεύδει, τουλάχιστον εν μέρει, τον «καβαλιέρε». Οι πληροφορίες περί απειλής κατά της ζωής του Μπερλουσκόνι «δεν επιβεβαιώνονται από τις μυστικές υπηρεσίες, ούτε από το υπουργείο Εσωτερικών», γράφει.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως «αν υπήρχε όντως τέτοιος κίνδυνος, ο Καβαλιέρε δεν θα το μάθαινε ανεπίσημα, πολύ περισσότερο από τους σωματοφύλακές του».

Πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών λένε ότι τα μέτρα προστασίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι «παρόμοιου επιπέδου» με εκείνα που εφαρμόζονται για τον πρόεδρο της βουλής Τζανφράνκο Φίνι και τον πρόεδρο της γερουσίας Ρενάτο Σκιφάνι.
Σε ό,τι αφορά τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, τα μέτρα ασφαλείας είναι ακόμη αυστηρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μπερλουσκόνι… χαρίζει την προεδρία στον Ντράγκι

Εμφανίστηκε η Ρούμπι στη δίκη του Μπερλουσκόνι! (ΦΩΤΟ)

Σόου Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική εκπομπή! VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε