Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπερλουσκόνι: «Forza αιδοίο»!

Αν άλλαζε όνομα στο κόμμα του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μάλλον έτσι θα το ονόμαζε. Δεν είναι η πρώτη, μάλλον ούτε και η τελευταία, φορά που ο Ιταλός πρωθυπουργός αφήνει τους πάντες άφωνους.

Αυτή τη φορά το έκανε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε μια συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Τον ρώτησαν λοιπόν: «ποιο νέο όνομα θα προτιμούσε για να ανανεώσει το προφίλ του κόμματός του;». Και ο «ακαβαλιέρε» απάντησε (πάντα χαμογελώντας): «Μου λένε ότι η ονομασία που θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία, είναι “Ζήτω το αιδοίο”».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι παγκοσμίως… γνωστός για την αγάπη του προς το γυναικείο φύλλο. Οι ερωμένες του αμέτρητες, οι αιθέριες υπάρξεις στα “μπουνγκα-μπούνγκα” πάρτι του επίσης. Και αυτή η λατρεία του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, αλλά δε φαίνεται να τον νοιάζει.

Το σίγουρο είναι ότι για μερικές μέρες, τουλάχιστον, η ιταλική κοινή γνώμη θα ασχοληθεί με το πως θα μετονομάσει ο Μπερλουσκόνι το κόμμα του και όχι με την κατάσταση της οικονομίας, τα spread, τα CD’s και τον EFSF.

«Η φάρσα έχει μετατραπεί σε τραγωδία», σχολίασε η πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης Ρόζι Μπίντι. Ο ηγέτης του κινήματος για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Gaynet, Φράνκο Γκριλίνι, ζητά να μάθει «ποια είναι η άποψη του Βατικανού επί της τελευταίας αυτής πολιτικής τοποθέτησης».

Η κεντροδεξιά βουλευτής, όμως, Αλεσάντρα Μουσολίνι, υπερασπίστηκε τον Μπερλουσκόνι! «Ας μην υπερβάλλουμε. Ήταν ένα θαυμάσιο χωρατό, διότι ο Σίλβιο μας θεωρεί πάντα πρωταγωνίστριες», δήλωσε η εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20χρονο μοντέλο δηλώνει αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

Πάρτι γενεθλίων χωρίς «μπούνγκα μπούνγκα»!

Ο Σίλβιο είπε στον πάμπλουτο φίλο του να ψευδορκήσει

“Φέρε κορίτσια, αλλά να μην είναι πολύ ψηλά”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε