Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: «Ξεχάστε τον για καιρό», λέει ο πατέρας του

Τζόνσον

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό να βγήκε από την εντατική αλλά ο δρόμος θα είναι μακρύς. Το είπαν γιατροί και το είπε και ο πατέρας το, Στάνλεϊ μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC. 

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, βγήκε από την εντατική το βράδυ της Πέμπτης και επέστρεψε σε θάλαμο και όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στην αγαπημένη του, Κάρι Σίμοντς.

Click4More Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από την εντατική και το Λονδίνο πανηγυρίζει

Μιλώντας στο BBC ο Στάνλεϊ Τζόνσον ξεκαθάρισε: «Για να χρησιμοποιήσω την αμερικανική έκφραση ο γιος μου έφαγε την σφαίρα για την ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σωστά από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξεκουραστεί γιατί δε νομίζω ότι βγήκε από την περιπέτεια του κορονοϊού. Θέλει χρόνο.

Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγει από το νοσοκομείο και να πάει κατευθείαν στο γραφείο του και να κυβερνήσει χωρίς να υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής.

Σύμφωνα επίσης με ρεπορτάζ των Times, στην Ντάουνινγκ Στριτ έχουν σχέδιο διακυβέρνησης με σενάριο την απουσία του Μπόρις Τζόνσον ακόμα και για έναν μήνα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις