Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι διακοπές των ονείρων τους ήταν και οι τελευταίες – Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο νέου ζευγαριού

Οι διακοπές των ονείρων τους ήταν και οι τελευταίες – Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο νέου ζευγαριού

Τρελά ερωτευμένοι και ενώ σχεδίαζαν το μέλλον τους μαζί, ούτε ο Paul Rossington ούτε η Kristen Schroder μπορούσαν να φανταστούν πως οι διακοπές των ονείρων τους θα ήταν η αρχή του τέλους.

Η Kristen Schroder ανυπομονούσε για το ταξίδι των διακοπών τους τον Μάιο του 2013 όπου θα είχαν στο πλευρό τους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

“Θα είναι φοβερό να έχω τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου γύρω μου για 10 ημέρες” είχε γράψει στο Facebook.

Όλα ήταν υπέροχα, με το ζευγάρι να ποζάρει στον φακό του φωτογράφου του κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit και να χαλαρώνει στις αιώρες, απολαμβάνοντας τον ήλιο, στο Serenity Deck.

Η τελευταία βραδιά της κρουαζιέρας έμελλε να είναι και η τελευταία της ζωής τους χωρίς μάλιστα κανένας να το καταλάβει εγκαίρως.

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες ώρες της ζωής τους. Διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν στο καζίνο και αποφάσισαν να επιστρέψουν στο δωμάτιό τους με αριθμό 5.281.

Δεν εμφανίστηκαν στο δείπνο και οι υπόλοιποι θεώρησαν πως θέλησαν να περάσουν μόνοι τους την τελευταία βραδιά στο κρουαζιερόπλοιο.

Στις 20.30 βρίσκονταν στο δωμάτιό τους και 20 λεπτά αργότερα ήταν νεκροί. Ο θάνατός τους καλύπτεται από μυστήριο, με τους 2 νέους να πέφτουν στη θάλασσα της Τασμανίας.

Οι θερμικές κάμερες “έπιασαν” τα ασαφή περιγράμματα της πτώσης τους ενώ έπεσαν με δευτερόλεπτα διαφορά από το ξύλινο μπαλκόνι που βρισκόταν στο 5ο κατάστρωμα.

Το πρώτο σημάδι πως κάτι δεν πήγαινε καλά ήρθε μετά από περίπου 15 ώρες, καθώς οι συσκευές τους έμειναν στα αζήτητα ενώ όλοι οι άλλοι επιβάτες αποβιβάστηκαν.

Εικάζεται πως η 27χρονη κτηματομεσίτης Kristen Schroder έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα και πως ενστικτωδώς πήδηξε να τη σώσει ο 30χρονος νοσηλευτής σύντροφός της Paul Rossington.

Ακόμα και αν είχαν επιζήσει της πτώσης, ήταν μόνοι τους, καθώς το κρουαζιερόπλοιο είχε απομακρυνθεί μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε