Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μυστήριο ακόμη ο θάνατος του γνωστού παρουσιαστή

Μυστήριο ακόμη ο θάνατος του γνωστού παρουσιαστή
Η αστυνομία δεν λέει πολλά. Μάλιστα στο φάκελο των ερευνών έγραψε… “ελλιπής”
 

 

Ο αιφνίδιος θάνατος του παρουσιαστή Kristian Digby από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς παρουσιαστές της Βρετανίας έχει αφήσει άφωνους τους βρετανούς. Όλοι τον αγαπούσαν και η εκπομπή του χτυπούσε κόκκινο στις μετρήσεις.
 
“Ο θάνατος του παραμένει μυστήριο. Δεν υπάρχει η εμπλοκή άλλου ατόμου, άρα δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σύντομα θα έχουμε νεότερα”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Ο 32χρονος Κρίστιαν βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας. Προσπάθησε να σταματήσει την αναπνοή του προκείμενου να αισθανθεί μια ερωτική έξαψη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun. Αν και οι αστυνομικοί περιγράφουν τον θάνατό του ως κάτι το «ανεξήγητο», οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση δεν πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
 
Παρουσίαζε μια από τις πιο δημοφιλής εκπομπές της Βρετανικής τηλεόρασης “To Buy or not to buy” όπου προσπαθούσε να βοηθήσει όποιον ήθελε να πουλήσει ή να αγοράσει σπίτι. “Πρόκειται για ένα τρόπο αυτοϊκανοποίησης και πολύ το θεωρούν ως ερωτικό παιχνίδι, όμως είναι πολύ επικίνδυνο”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παρόμοιο θάνατο είχε βρει πριν από μερικούς μήνες και ο διάσημος ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν όταν κρεμάστηκε κατά λάθος κατά την διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού.

 
Είχε πρόβλημα δυσλεξίας
 
Ο ίδιος είχε προβλήματα δυσλεξίας. Δεν το έκρυψε ποτέ. Όπως δεν έκρυψε και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Πολλές φορές το είχε δηλώσει ανοιχτά ότι ήταν ομοφυλόφιλος και μάλιστα είχε παρουσιάσει και εκπομπές αφιερωμένες στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ενώ παρουσίασε και διαγωνισμούς ομοφυλοφίλων.
 
Για την δυσλεξία του είχε μιλήσει πριν τρία χρόνια στην εκπομπή του BBC “Breakfast”.
“Γιατί να κρύψω ότι είχα ένα τέτοιο πρόβλημα. Πάρα πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι τι κάνεις για αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το έκρυψα και μάλιστα το έλυσα”.
 
Ο Κρίστιαν είχε πάει πριν 12 περίπου χρόνια στο Bramdear School του Εξετέρ όπου και “καταπολέμησε” την δυσλεξία του.
 
Όλοι οι καθηγητές του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια όπως και όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε