Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μυστήριο με τον θάνατο μοντέλου! Έπεσε γυμνή από το διαμέρισμα «swingers»

Ivana Smit

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο της 18χρονης Ivana Smit. Έπεσε από τον 20ό όροφο διαμερίσματος στην Κουάλα Λουμπούρ. Οι συγγενείς κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η 18χρονη Ivana Smit, που βρέθηκε νεκρή σε συγκρότημα διαμερισμάτων την περασμένη εβδομάδα, έπεσε από τον 20ό όροφο διαμερίσματος πλούσιων Αμερικανών “swingers”.

ο παππούς της Ivana, οι φίλοι και τα ολλανδικά media έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ζευγαριού με τους οποίους διασκέδαζε η 18χρονη τη μοιραία νύχτα. Πρόκειται για τον 45χρονο Alexander Amado Johnson και τη γυναίκα του από την Ινδονησία Luna.

O Johnson είναι ιδρυτής της Everus World, μιας εταιρείας cryptocurrency που εδρεύει στην Κουάλα Λουμπούρ. Φίλοι της Ivana αναφέρουν πως έκανε μόντελινγκ με τη Luna που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 30. Έτσι και γνωρίστηκαν.

H selfie πριν τον θάνατό της

Πριν επιστρέψουν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στις 5 τα ξημερώματα στις 6 Δεκεμβρίου, οι φίλοι της Ivana ανέφεραν ότι έπιναν στο Bangsar. Μια πόλη 20 μίλια μακριά από το διαμέρισμά τους. Οι δύο γυναίκες έβγαλαν selfie που η Ivana έστειλε στο αγόρι της Lukas Kramer. Αυτό 2,5 ώρες πριν πεθάνει σύμφωνα με τις αρχές.

Όταν η αστυνομία ρώτησε το ζευγάρι για τον θάνατό της, δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τι της συνέβη. Οι φίλοι της Ivana και η οικογένειά της στην Κουάλα Λουμπούρ δηλώνουν ότι κρατούνται και οι δύο για ναρκωτικά αλλά δεν έχουν χρεωθεί με τον θάνατο της Ivana.

Όταν είδαν το σώμα της 18χρονης στο νεκροτομείο, ο πατέρας της είπε ότι είχε μελανιές στον λαιμό της. Έμοιαζαν με δαχτυλιές. Φοβάται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και πως η Ivana δεν έπεσε ούτε αυτοκτόνησε. “Είδα μελανιές στον λαιμό της. Σαν δαχτυλικά αποτυπώματα. Σαν κάποιος να την είχε αρπάξει από τον λαιμό” είπε ο πατέρας της Marcel Smit.

Η αμερικανική πρεσβεία στην Κουάλα Λουμπούρ γνωρίζει την κατάσταση αλλά απαγορεύεται να επιβεβαιώσει τη σύλληψη του Johnson. “Γνωρίζουμε τις αναφορές στα media για την κράτηση πολιτών στη Μαλαισία. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει την υποχρέωση να βοηθήσει τους πολίτες στο εξωτερικό. Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια” τόνισε εκπρόσωπος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις