Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Να σαπίσει στην κόλαση”

Ο δολοφόνος της 14χρονης
Ο δολοφόνος της 14χρονης, Γκάρι Φράνσις Νιούμαν.
“Να σαπίσει στην κόλαση”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Σόνια Ράιαν, μητέρας της 14χρονης Κάρλι Ράιαν….

 

λίγο μετά την ανάγνωση της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αδελαΐδας, που καταδίκασε τον 50χρονο Γκάρι Φράνσις Νιούμαν σε ισόβια ποινή φυλάκισης.
 
Ο Νιούμαν, χρόνια τώρα, γνώριζε νεαρά κορίτσια μέσω του Διαδικτύου, προσποιούμενος ότι ήταν ένας 20χρονος κιθαρίστας. Έτσι γνώρισε και την 14χρονη Κάρλι Ράιαν, με την οποία κατάφερε να συναντηθεί τον Φεβρουάριο του 2007. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο Νιούμαν συνάντησε το θύμα του στο Πορτ Έλιοτ (Port Elliot), παραλιακή τοποθεσία νότια της Αδελαΐδας. Εκεί προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της και όταν αυτή το αρνήθηκε, άρχισε να την χτυπά ανελέητα και μετά την έπνιξε. Στη συνέχεια, πέταξε το άψυχο πτώμα του κοριτσιού στη θάλασσα.
 
Την ίδια ώρα, η αστυνομία της Βικτώριας ερευνά μία ακόμα υπόθεση παραπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών μέσω του Διαδικτύου από 24χρονο άνδρα από το Φράνκστον (Frankston). Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Σεξουαλικών Εγκλημάτων, ο 24χρονος προσπαθούσε να αποπλανήσει 13χρονα κορίτσια, πείθοντάς τα αρχικά, να ποζάρουν σε προκλητικά ερωτικές στάσεις μπροστά σε ηλεκτρονική κάμερα, και μετά τις φωτογράφιζε. Στη συνέχεια εκβίαζε τα κορίτσια, λέγοντάς τους ότι θα έστελνε τις φωτογραφίες στους γονείς τους, αν δεν τον συναντούσαν.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης και του απαγγέλθηκαν συνολικά, 42 κατηγορίες (για βιασμό, για ασελγείς πράξεις, παραγωγή παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμό).
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε