Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Νάπολη: Οκτώ ψυχές εγκλωβισμένες στα συντρίμμια! Σκάβουν με γυμνά χέρια! Σοκαριστικές φωτογραφίες

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Οκτώ άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε σήμερα το πρωί στην περιοχή Τόρε Ανουντσιάτα, λίγο έξω από την Νάπολη. Επί ποδός οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα να βρουν ζωντανούς τους αγνοούμενους.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, 07.07.2017, τοπική ώρα και οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Η πολυκατοικία κατέρρευσε και στα συντρίμμια βρίσκονται τουλάχιστον οκτώ εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για δυο οικογένειες, ενώ στους αγνοούμενους συμπεριλαμβάνονται και δυο μικρά παιδιά.

Οι διασώστες εργάζονται αδιάκοπα και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, λίγο νωρίτερα άκουσαν την φωνή ενός εκ των αγνοουμένων και αμέσως προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν. Οι πυροσβέστες σκάβουν και με γυμνά χέρια για να κερδίσουν τη μάχη με τον χρόνο.

Δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί τα αίτια της κατάρρευσης, η οποία πάντως δεν φαίνεται να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Για προληπτικούς λόγους αποφασίσθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας σε σιδηροδρομική γραμμή η οποία περνά σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση από την πολυκατοικία που κατέρρευσε.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο

 

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε