Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ναζιστικός χαιρετισμός: Οι ανοησίες των “νοσταλγών” και η αλήθεια για την προέλευσή του

Ναζιστικός χαιρετισμός: Οι ανοησίες των “νοσταλγών” και η αλήθεια για την προέλευσή του

Στην φωτογραφία Καθολικοί ιερείς χαιρετούν ναζιστικά. Υπάρχει καμία αμφιβολία; Για όσους θεωρούν τους Έλληνες πολίτες αφελείς, υπάρχει. Γιατί αν πιστέψουμε όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει η οργάνωση της Χρυσής Αυγής αυτός δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός αλλά πρόκειται για “δωρικό χαιρετισμό”!

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή είχε υποστηρίξει στα σοβαρά ότι “το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, που είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41 είχε καθιερώσει επισήμως τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά…Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας” κατέληγε η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, “ξεχνώντας” να μας πει ότι τελείως συμπτωματικά εκείνη την περίοδο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χαιρετούσαν οι ναζίδες.

Και όχι φυσικά οι πατριώτες που έδωσαν τον αίμα τους αλλά τα “τσιράκια” των Γερμανών , οι ταγματασφαλίτες οι οποίοι στην Ελλάδα έπεσαν στα πολύ μαλακά σε σχέση με την τύχη όσων συνεργάστηκαν με τους ναζί σ΄ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Πολλοί αντί να τιμωρηθούν παραδειγματικά …στελέχωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Για να μην ξεχνιόμαστε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε