Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα εντάλματα για τη δολοφονία στο Ντουμπάι

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Στην έκδοση ακόμη 16 ενταλμάτων σύλληψης προχώρησε η Interpol όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι.

Η Interpol ανακοίνωσε ότι εξέδωσε 16 νέα εντάλματα έρευνας για να καταστεί δυνατή η σύλληψη και η έκδοση της δεύτερης ομάδας υπόπτων για τη δολοφονία του Μαχμούντ αλ Μαμπούχ τον Ιανουάριο στο Ντουμπάι. 

Πλέον, καταζητούνται συνολικά 27 άτομα για τη δολοφονία που, σύμφωνα με την Αστυνομία του Ντουμπάι, σχεδιάστηκε από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. 

«Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας και δόθηκαν από τις αρχές του Ντουμπάι μαρτυρούν για διεθνείς συνδέσεις και για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που εμπλέκονται, καθώς και για το ρόλο των δύο «ομάδων» ατόμων που εντοπίστηκαν από την αστυνομία στο Ντουμπάι ως συνδεόμενες με τη δολοφονία του αλ Μαμπούχ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Interpol. 

Εκτιμάται ότι αυτά τα 16 νέα ονόματα σχηματίζουν τη δεύτερη από αυτές τις δύο ομάδες και προστίθενται στα 11 άλλα πρόσωπα για τα οποία η Interpol έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης, στις 18 Φεβρουάριου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε