Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα πρόκληση Κιλιτσντάρογλου – “Γιατί δεν ρώτησε ο Ερντογάν για τα 18 νησιά που κατέχουν οι Έλληνες;”

Κιλιτσντάρογλου νησιά πρόκληση

Εμμονή φαίνεται ότι έχει ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία με τα 18 νησιά τα οποία υποτίθεται πως ανήκουν στην Τουρκία και έχει… καταλάβει η Ελλάδα. Αυτή τη φορά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εγκαλεί τον Ερντογάν γιατί δεν έθεσε το θέμα κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Υenicag επιτίθεται στον Ερντογάν λέγοντας “Δείξε μας πρώτο το πτυχίο σου και μετά πήγαινε να ανοίγεις θέμα για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης” τονίζοντας παράλληλα πως έπρεπε να θέσει το θέμα των νησιών που έχει καταλάβει η Ελλάδα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα περί της συνθήκης της Λωζάννης και αναφέρει στην εφημερίδα πως η Ελλάδα παραβιάζει τα άρθρα 12 και 15 της συνθήκης αναφέροντας πως σε 18 νησιά η χώρα μας έχει 5.000 στρατιώτες.

Και συνέχισε την επίθεση κατά Ερντογάν και ταυτόχρονα την πρόκληση κατά της Ελλάδας λέγοντας: “Αντί να ζητάει πίσω τα 18 νησιά του Αιγαίου, που  παράνομα έχει καταλάβει η Ελλάδα, έκανε δηλώσεις για την Συνθήκη της Λωζάνης”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις