Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μπουργκάς

Νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μπουργκάς
Νέες πληροφορίες για την επίθεση στο Μπουργκάς έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας
 

Νέες πληροφορίες έχει στα «χέρια» του το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας σχετικά με τη βομβιστική επίθεση κατά λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες, στις 18 Ιουλίου, στο Μπουργκάς.
 
Πέντε Ισραηλινοί τουρίστες, ο οδηγός του λεωφορείου και ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκαν στη βομβιστική επίθεση.
 
«Έχουμε νέα στοιχεία, αλλά πρόκειται για επιχειρησιακές πληροφορίες που δεν μπορούμε να μοιραστούμε με το κοινό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων “Focus”.
 
Ερωτηθείς εάν οι έρευνες έχουν καθορίσει την ταυτότητα του δράστη, ο Βούλγαρος υπουργός απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και πρόσθεσε πως οι αρχές χρειάζονται τη βοήθεια των Βούλγαρων πολιτών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
 
Εξέφρασε, λοιπόν, την ελπίδα πως οι πληροφορίες που θα διοχετευθούν στα μέσα ενημέρωσης θα συμβάλλουν στην αποκάλυψη περαιτέρω λεπτομερειών.
 
Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Τάιμς (New York Times) περί ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού τηλεφωνικών κλήσεων μεταξύ του Λιβάνου και του Μπουργκάς, στη Βουλγαρία, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση, ο κ. Τσβετάνοφ είπε πως δεν μπορεί να σχολιάσει πληροφορίες που μοιράζονται οι βουλγαρικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε