Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Νεκρός εκατομμυριούχος του ΛΟΤΤΟ

(ΦΩΤΟ REUTERS)
(ΦΩΤΟ REUTERS)
 
Στα 17 του έγινε ένας από τους πιο νέους…
εκατομμυριούχους, κερδίζοντας στο Βρετανικό ΛΟΤΤΟ 2.000.000 λίρες. Όμως 12 χρόνια μετά, βρισκόταν νεκρός μέσα στο σπίτι του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
 
Ήταν Νοέμβριος του 1997, όταν ο Stuart Donnelly γινόταν πασίγνωστος στη Βρετανία. Η τύχη είχε ρίξει στα πόδια του 2 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που πανηγύρισε πίνοντας Coca-Cola ως ανήλικος.
Ο νεαρός έσπευσε να επενδύσει τα κέρδη του σε ακίνητα, αλλά και στο νοσοκομείο Yorkhill Hospital στη Γλασκόβη, όπου νοσηλευόταν ο μικρός του αδερφός με μία γενετική ασθένεια.
Η ζωή του όμως κάθε άλλο παρά με παραμύθι έμοιαζε. Σε συνεντεύξεις που έδωσε πριν λίγα χρόνια αποκάλυπτε ότι τα κέρδη τελικά των γέμισαν με άγχος και πως η δημοσιότητα είχε στρεσάρει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε κόσμος καθημερινά που στρατοπέδευε έξω από το σπίτι μου!».
Όπως έγραφε στην ιστοσελίδα του στο Bebo, δεν είχε καμία διάθεση για κοινωνικές επαφές και το μόνο που έκανε συνέχεια ήταν να κοιμάται και να βλέπει τηλεόραση, ενώ δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε