Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεκρός ο Αμερικανός 22χρονος αγνοούμενος

Γερμανική αστυνομία ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανασύρθηκε το πτώμα του από τον ποταμό Ρήνο στις 15 Δεκεμβρίου.

Ενας 22χρονος Αμερικανός,η περίεργη εξαφάνιση του οποίου είχε προκαλέσει εκτεταμένες έρευνες από την οικογένειά του στην Γερμανία, βρέθηκε νεκρός,ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Το πτώμα του Ντέβον Χόλαχαν ανασύρθηκε από τον Ρήνο στις 15 Δεκεμβρίου,περίπου τέσσερις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του στην Φρανκφούρτη και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από ένα φεστιβάλ ροκ στις 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία προφανώς είχε πέσει σε ένα παραπόταμο και πνίγηκε.Αυτόπτες μάρτυτες ανέφεραν ότι τον είχαν δει πολύ μεθυσμένο λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο πατέρας του,στέλεχος αμερικανικής τράπεζας,η μητέρα του και συγγενείς του πήγαν στην Γερμανία όπου διένειμαν φυλλάδια και ζήτησαν από την αστυνομία να μην αφήσει ούτε πέτρα χωρίς να σηκώσει στις έρευνες για το παιδί τους.Υπήρχαν επίσης φόβοι για απαγωγή.

Από τις εξετάσεις DNA που ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα που βρέθηκε στο Μπόπαρντ,ήταν του Χόλαχαν που εργαζόταν ως καθηγητής Αγγλικών στην Πράγα.Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία η εγκληματική ενέργεια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε