Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νεκρός ο ένοπλος που εισέβαλε στο κτίριο του Discovery Channel

Νεκρός ο ένοπλος που εισέβαλε στο κτίριο του Discovery Channel
Θανάσιμος τραυματισμός του ατόμου που είχε εισβάλει στο Discovery Channel και απελευθέρωση των τριών ομήρων που κρατούσε

Η δυναμική επέμβαση της αστυνομίας έδωσε τέλος στην ομηρία τριών ανθρώπων στα κεντρικά γραφεία του Discovery Channel, στο Σίλβερ Σπρίνγκ του Μέριλαντ, έξω από την Ουάσινγκτον, καθώς ο ένοπλος που είχε εισβάλει στο κτήριο τραυματίστηκε και οι όμηροι απελευθερώθηκαν.
 
Ο ένοπλος υπέκυψε στα τραύματά του καθώς μεταφερόταν σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην κομητεία Μοντγκόμερι, Τόμας Μάγκερ.
 
Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτήριο και πυροβόλησαν τον ένοπλο, όταν έγινε έκρηξη, πιθανώς κάποιου μηχανισμού που είχε στην κατοχή του ο άνδρας. Η πυροσβεστική και η αστυνομία έκαναν έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό άλλων τεσσάρων ύποπτων αντικειμένων στο κτήριο.
 
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο εισβολέας, που ονομαζόταν Τζέιμς Λι, ήθελε να διαμαρτυρηθεί για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του τηλεοπτικού δικτύου.
 
“Μιλούσαμε μαζί του αρκετές ώρες και είχε διάφορες αντιδράσεις στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων”, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι “υπήρχε κάποια ιστορία μεταξύ του δράστη και του Discovery Channel.”
 
Ο άνδρας μπήκε στον πρώτο όροφο του κτηρίου έχοντας δέσει στο θώρακα και στην πλάτη του κάποια μεταλλικά κουτιά και κρατώντας ένα περίστροφο.
 
Αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του κτηρίου, όπου στεγάζεται και ένας παιδικός σταθμός και τα παιδιά παραδόθηκαν με ασφάλεια στους γονείς τους. Η αστυνομία εξάλλου περικύκλωσε την περιοχή και ύστερα από ώρες έδωσε τέλος στην ομηρία των τριών ατόμων με τον θανάσιμο τραυματισμό του εισβολέα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε