Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεκρός σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν

ΦΩΤΟ REUTERS

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε αστυνομία και διαδηλωτές στο περιθώριο προεκλογικής ομιλίας του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια των επεισοδίων. Νεκρός είναι ένας συνταξιούχος δάσκαλος, που υπέστη καρδιακή προσβολή όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και εκτοξευτήρες νερού για να διαλύσει μεγάλη συγκέντρωση διαδηλωτών κατά την επίσκεψη του Ερντογάν στην πόλη Χοπά, στη Μαύρη Θάλασσα, αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Μιλιέτ.

Μετά την εκλογική συνάντηση οι διαδηλωτές άρχισαν να πετούν πέτρες στην αυτοκινητοπομπή του Τούρκου πρωθυπουργού ενώ οι αστυνομικοί πυροβολούσαν στον αέρα για εκφοβισμό των διαδηλωτών, μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από την σκεπή οχήματος όπου είχε ανέβει για να έχει καλύτερη ορατότητα της διαδήλωσης. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, η αστυνομία προχώρησε σε πολλές συλλήψεις διαδηλωτών.

Με βάση όλες τις σφυγμομετρήσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είναι το μεγάλο φαβορί στις προσεχείς εκλογές της 12ης Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

36 κιλά εκρηκτικά εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν

PKK: “Εμείς χτυπήσαμε τη συνοδεία του Ερντογάν αλλά δεν είχαμε στόχο εκείνον”

Ερντογάν: «Κουβαλάω μαζί μου το φέρετρό μου» – Ένας νεκρός στην απόπειρα κατά του Τούρκου πρωθυπουργού – Βίντεο ντοκουμέντο

Καρτέρι θανάτου – Νο1 στόχος ο Ερντογάν – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε

Προηγείται σταθερά ο Ερντογάν σ΄ όλες τις δημοσκοπήσεις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε