Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νεκρός βρέθηκε γνωστός παρουσιαστής

Νεκρός βρέθηκε γνωστός παρουσιαστής

 

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές. Όλοι τον αγαπούσαν και η εκπομπή του χτυπούσε κόκκινο στις μετρήσεις. Μάλιστα είχε απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις….
 

 

Ο λόγος για τον Kristian Digby παρουσιαστή του BBC. Βρέθηκε νεκρός αργά χθες βράδυ στο διαμέρισμα του στο Λονδίνο. Παρουσίαζε μια από τις πιο δημοφιλής εκπομπές της Βρετανικής τηλεόρασης “To Buy or not to buy” όπου προσπαθούσε να βοηθήσει όποιον ήθελε να πουλήσει ή να αγοράσει σπίτι.
Ο 32χρονος άνδρας προσπάθησε να σταματήσει την αναπνοή του προκείμενου να αισθανθεί μια ερωτική έξαψη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun. Αν και οι αστυνομικοί περιγράφουν τον θάνατό του ως κάτι το «ανεξήγητο», οι ντεντέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση δεν πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
 
“Πρόκειται για ένα τρόπο αυτοϊκανοποίησης και πολύ το θεωρούν ως ερωτικό παιχνίδι, όμως είναι πολύ επικίνδυνο”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
Ένας αστυνομικός δήλωσε ότι «ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, η οικογένειά του ενημερώθηκε και η υπόθεση ερευνάται».
 
Παρόμοιο θάνατο είχε βρει πριν από μερικούς μήνες και ο διάσημος ηθοποιός Ντέιβιντ Καραντάιν όταν κρεμάστηκε κατά λάθος κατά την διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε