Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέο δίσκο θα βγάλει μέσα από τη φυλακή ο Τζορτζ Μάικλ!

REUTERS
REUTERS
“Περνάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου διαβάζοντας γράμματα και κάρτες απίστευτης υποστήριξης…. Υπόσχομαι στον κόσμο να ξεπληρώσω την καλοσύνη του με νέα μουσική μόλις μπορέσω”, υποσχέθηκε ο πρώην τραγουδιστής των Wham!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από τη φυλακή, ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης επειδή είναι διάσημος.
 
Ο 47χρονος τραγουδιστής, πρώην μέλος των Wham!, δήλωσε ότι ένιωσε πως είχε την υποχρέωση να αποκαταστήσει την αλήθεια, μετά τα “συνήθη σκουπίδια” που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο.
 
Ο Τζορτζ Μάικλ καταδικάστηκε σε είκοσι εβδομάδες φυλάκιση τον περασμένο μήνα, επειδή τον Ιούλιο έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα κατάστημα οδηγώντας υπό την επήρεια ναρκωτικών και έχοντας στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης. Επίσης του απαγορεύτηκε να οδηγεί για πέντε χρόνια, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο.
 
Ο τραγουδιστής θα μείνει πίσω από τα κάγκελα τέσσερις εβδομάδες και θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του έξω.
 
“Αν και θα προτιμούσα να κρατήσω κάποια ανωτερότητα σε ό,τι αφορά τα σκουπίδια που διαβάζω καθημερινά για τον χρόνο μου εδώ στη φυλακή, θεωρώ πως το σωστό απέναντι στους θαυμαστές μου, την οικογένεια και τους φίλους μου είναι να απαντήσω με κάποιον τρόπο”, δήλωσε ο τραγουδιστής προσθέτοντας: “Οπότε παρακαλώ πιστέψτε με όταν σας λέω ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δεν υπήρξαν δάκρυα, δεν υπήρξε αγωνία, δεν υπήρξαν παρενοχλήσεις… Αντιθέτως, τόσο οι υπόλοιποι κρατούμενοι όσο και οι φύλακες με αντιμετωπίζουν με ευγένεια και, απ’ όσο γνωρίζω, δεν έχω τύχει ειδικής μεταχείρισης οποιουδήποτε είδους, εκτός, βεβαίως, από κάποιους εδώ που με αφήνουν να κερδίζω στο μπιλιάρδο…”.
 
Ο αστέρας της ποπ άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει στο στούντιο μετά από χρόνια αποχής από τη δισκογραφία.
 
“Περνάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου διαβάζοντας χιλιάδες γράμματα και κάρτες απίστευτης υποστήριξης από ανθρώπους από όλοκληρο τον κόσμο. Υπόσχομαι να ξεπληρώσω την καλοσύνη τους με νέα μουσική μόλις μπορέσω να το κάνω”, δεσμεύθηκε ο τραγουδιστής.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που Τζορτζ Μάικλ έχει μπλεξίματα με το νόμο, αφού έχει μεγάλη ιστορία με ναρκωτικά και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε