Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέο-ναζί σκορπά το θάνατο – Πέντε τα θύματα, μεταξύ τους ένα νήπιο

Νέο-ναζί σκορπά το θάνατο – Πέντε τα θύματα, μεταξύ τους ένα νήπιο

Ένα κοριτσάκι ενός ή δυο ετών είναι ανάμεσα στους πέντε νεκρούς του δολοφονικού αμόκ ενός διαβόητου νεοναζί.

Ο Τζέισον “JT” Ready, διαβόητος νεοναζί και ιδρυτής της παραστρατιωτικής οργάνωσης Αμερικανική Συνοριακή Φρουρά, η οποία αναζητεί εμπόρους ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εισέβαλε σε σπίτι στο προάστιο Τζίλμπερτ του Φοίνιξ και άνοιξε πυρ. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη, αλλά το έκανε η εφημερίδα Arizona Republic, επικαλούμενη ανώνυμες αστυνομικές πηγές.


Το νεότερο από τα θύματά του ήταν ένα κοριτσάκι ηλικίας ενός με δύο ετών, το οποίο εξέπνευσε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είπε ο υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Τζίλμπερτ, Μπιλ Μπαλάφας. Τα δύο άλλα θύματα ήταν δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα των δύο ενηλίκων έξω από το σπίτι και των άλλων δύο καθώς και του νηπίου μέσα στο σπίτι.



Ο Μπαλάφας, πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει αν ο “Ready”, ο οποίος νωρίτερα φέτος ίδρυσε μια διερευνητική επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για σερίφης της κομητείας Πάιναλ στην Αριζόνα, συγκαταλέγεται στους νεκρούς.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος σε σχολείο της Καλιφόρνια – Ο δράστης έβαλε μαθητές στον τοίχο και τους εκτέλεσε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε